Ha használsz valamilyen fülhallgatót, biztosan nemcsak egy párral van belőle otthon. Mivel gyorsan tönkremennek, mindig arra kényszerülünk, hogy újat vegyünk, ezért a gyártók is egyre olcsóbb és rosszabb minőségű fülhallgatókat állítanak elő.

De az Irodnbud véget vet ennek az ördög körnek.

Talán az a legnagyobb baja egy átlagos fülhallgatónak, hogy ha csak egyetlen eleme is tönkremegy (csak idő kérdése, és a kábel elkopik, vagy a műanyag eltörik), máris dobhatjuk őket a kukába. Viszont az Ironbudot olyanra tervezték, hogy az egyes elemei cserélhetőek legyenek, ha esetleg tönkremennének.

Az Ironbud megalkotója, Thomas Young azt mondja, hogy a hagyományos fülhallgatók tulajdonképpen az eldobható elektronika körébe tartoznak. Young azt a piaci rést szeretné az Ironbuddal kitölteni, ami a repülőgépen ingyen osztogatott fülhallgatók és a több száz dolláros eszközök között tátong. Az Ironbud jó hangzást biztosít, és meg van erősítve ott, ahol általában a fülhallgatók eltörnek.

És ha azt hinnénk, hogy ez is egy újabb olyan projekt, aminek „nagyobb a füstje, mint a lángja”, akkor jobb, ha tudjuk, hogy már 46 000 dollárt hozott a gyártónak. Ez több mint négyszer annyi, mint amire számítottak. Szóval ha eleged van a régi, silány minőségű fülhallgatókból, itt a remek alkalom, hogy beújíts egy Ironbudot.

Forrás: tisztajovo.hu

Tafedim tea

Igmándi Sajtműhely

WeblapWebáruház.hu

Map

free counters

Nézettség összesen

Cikk: 70 373 301 megtekintés

Videó: 43 670 869 megtekintés

MTI Hírfelhasználó

Látogatók

Összesen6203993

Jelenleg az oldalon

2
Online

Interreg CE1013 REFREsh