George W. Bush szerint a terrorizmus elleni küzdelem szükséges része az effajta felügyelet.

Az Amerikai Egyesült Államok korábbi elnöke, George W. Bush megvédte a felügyeleti szerveket az NSA és a PRISM kapcsán kirobbant botrányt illetőleg. Szerinte minderre nagy szükség van, méghozzá a terrorizmus elleni küzdelem miatt.

Bush egy interjúban elmondta, hogy szerinte szükség van egy egyensúlyra a nagyfokú biztonság és az adatvédelem között. Ez meg is van, tette hozzá. A PRISM programról azt mondta a volt elnök, hogy fontos feladata van, méghozzá az, hogy megvédje az országukat. Az egyik dolog, amit még biztosnak gondol a programról az, hogy a civilek jogait teljes mértékben biztosította.

George Bush persze nem félt a titkokat kiszivárogtató Edward Snowdenről sem beszélni. Szerinte is kárt tett Amerikának, Obama viszont majd foglalkozik az ügyével. Amikor arról kérdezték, árulónak tartja-e Snowdent, azt válaszolta, hogy kárt tett az ország biztonságában.

A volt elnök hozzátette még, hogy az ő saját döntéseit a történelemnek kell majd megítélnie, azonban az objektív véleményekhez még idő kell. Őt egyébként semmi nem zavarja, ugyanis mindent határozott meggyőződéssel tett.

Forrás: techcorner.hu

Tafedim tea

Igmándi Sajtműhely

WeblapWebáruház.hu

Map

free counters

Nézettség összesen

Cikk: 75 087 836 megtekintés

Videó: 48 317 306 megtekintés

MTI Hírfelhasználó

Látogatók

Összesen6923211

Jelenleg az oldalon

10
Online

Interreg CE1013 REFREsh