Az NBC News egy névtelen amerikai katonai forrásra hivatkozva bejelentette, hogy Szíria légterében számos amerikai drón van jelen. A gépek állítólag "a szír haderő ellenzéki erők elleni hadműveleteit" figyelik. A jelentés szerint Washinton arra akarja használni a szerzett információkat, hogy bizonyítékot gyűjtsön a kormány tevékenységéről, és így elősegítse a "nemzetközi választ" a szíriai helyzetre. A Fehérház és a Pentagon nemrég egy nemzetközi "humanitárius misszió" lehetőségeiről értekezett, ami természetesen kivitelezhetetlen lenne az amerikai katonai beavatkozás nélkül.

A hír egyszerű dezinformációnak tekinthető, mivel egy jövőbeli beavatkozásról beszél, miközben a NATO haderő már jelen van az országban. A jelen lévő csapatok és az általuk kiképzett Szír Felszabadító Hadsereg hadmozdulatainak összehangolása miatt szükséges a folyamatos légi felderítés, amihez viszont nem kellenek drónok, mivel a mai műhold-technológiával olyan nagy felbontású képeket készítenek, amilyet akarnak.

Az amerikai drón haderő jelenléte azt jelenti, hogy az amerikai légierő már tekintélyes csapásmérő erővel jelen van az országban, és az újabb hadműveletek során légi fedezetet biztosít. Homszban nincs áram és a közműhálózat lebombázása miatt más városokban is nemsokára hiány lesz az alapvető létszükségletekből. Meg fog szűnni az áram, víz, és élelmiszerellátás, mert a kormány ellen akarják hangolni és meg akarják törni a civil lakosságot.

Szíriának számolnia kell a főbb vezető politikusok kiiktatásával, és Bashar Asszád meggyilkolására tett kísérletekkel. A NATO hadművelet már folyamatban van, miközben diplomácia szinten még a hitelesítéséről vitatkoznak és humanitárius segély formájában próbálják megoldani az ellátmányt és utánpótlást.

Forrás: jovonk.info Kattintson ide...

Kapcsolódó bejegyzésünk:

Civilek a célkeresztben Kattintson ide...

Tafedim tea

Igmándi Sajtműhely

WeblapWebáruház.hu

Map

free counters

Nézettség összesen

Cikk: 74 157 260 megtekintés

Videó: 47 284 370 megtekintés

MTI Hírfelhasználó

Látogatók

Összesen6746220

Jelenleg az oldalon

3
Online

Interreg CE1013 REFREsh