Tisztelt Képviselő Hölgyek, és Urak!

„Július elejétől jutalomban részesül az a törleszteni nem tudó adós, aki nem nehezíti meg az árverezést” – írja keddi számában a Magyar Nemzet.

A Magyar Nemzet híradása alapján felszólítjuk Önöket, hogy a „kötélre szánt jutalmat” beígérő törvényjavaslatot ne szavazzák meg!

Ez nyílt megalázása - a Miniszterelnök Úr szavaival élve - a becsapott magyar deviza alapú hiteleseknek! Nem elég, hogy törvénytelenül, és könyörtelenül megnyúzzák, kiforgatják a vagyontárgyaikból, még ezt a megalázást is el kellene viselni?

Ez az arcátlan cinizmus kinek áll az érdekében? Hogy juthat egyáltalán ilyen gyalázat eszébe valakinek?!

Nem elég, hogy nyíltan fenyegetik mindazokat, akik tenni próbálnak a szabad rablás ellen? Nem elég, hogy a fél országot nyomorba döntötték a bankok? Nem elég a több tucat honfitársunk halála? Nem elég, hogy anyagilag, idegileg több millió ember megy tönkre?

Ez a legújabb kori NEMZET ÉPÍTÉS egyik lépése??

Eszükbe jutott-e, hogy az ingatlanok alatti telek is magyar föld kellene, hogy maradjon?

Egyetértenek-e azzal, hogy: Akié a házunk, azé a hazánk?

Íme a cikk:

„Haza és Nemzetárulás

Közzétéve: 2012. május 8. kedd

“Régen a magyarok karóba húzták a hazaárulókat”. Majd megkérdezte: “El tudjátok-e ezt képzelni Gyurcsány Ferenccel és társaival?”. Meg is adta a választ: “Igen” – olvasható a Népszabadság hétfői számában.

Ez egy szakállas hír, még 2009-ben hangzott el egy rendezvényen, aminek rendőrségi vizsgálat lett a vége, hogy történt-e uszítás vagy sem. Nincsenek információim az ügy eredményéről, mindössze azt kérdezném meg, hogy ez elképzelhető-e a jelenlegi hazaárulókkal is, mert ha nem, akkor minket fognak karóba húzni.

„Július elejétől jutalomban részesül az a törleszteni nem tudó adós, aki nem nehezíti meg az árverezést” – írja keddi számában a Magyar Nemzet.

Egy hamarosan életbe lépő törvénymódosítás eredményeként azok az adósok, akik önként elhagyják a bedőlt hitelük után maradó ingatlant, visszakapják az eladott lakás vételárának egy részét – közölték a lappal a Közigazgatási és Igazságügyi Minisztérium (KIM) szakemberei.

A július 1-jén életbe lépő változás szerint abban az esetben, ha az adós az ingatlant kiürített állapotban, az árverési hirdetményben feltüntetett tartozékokkal együtt időben átadja az árverési vevőnek, kiköltözés után legkésőbb nyolc nappal megkaphatja a lakás árának egy részét.

A visszakapható összeg nagysága az átadott ingatlan értékétől függ: ötmillió forint alatt az adós a vételár egy százalékára jogosult, öt- és tízmillió forint között 50 ezer forintra és az ötmillió forint feletti rész fél százalékára, tízmillió forint felett pedig 75 ezer forintra és a tízmillió forint feletti rész negyed százalékára.”

Alig néhány napja járta be az országos sajtót, hogy jogerősen is megállapította a bíróság, a hitelező bank (amely általános hitelezési eljárás volt) jogtalan és törvénytelen pénzeket szedett be.

A kormány, és az illetékes hatóságok eddig csendben sunyítottak a fűben, miközben az emberek várták, hogy megszólalnak az üggyel kapcsolatban, és kötelezni fogják a bankokat az okozott károk megtérítésére.

Ma megszólaltak! Fentebb olvasható az eredmény. A jogtalan többletadósságok következtében fizetésképtelenné váló adósokat pénzjutalomban részesítenék, ha betartják a törvénytelen törvényeket. Egy jogállamban ez nem férhet bele. EMBEREK EZ EGY JOGÁLLAM KERETEI KÖZÉ NEM FÉR BELE!

Itt arról van szó, hogy a pénzügyi maffia pórázon tartja a politikai maffiát, és itt nem lesz megállás, mindenkit utol fog érni a gazemberség, ha nem vetünk ennek véget.

Meg kell szervezni az országot. Ha kell faluról-falura, városról-városra megyünk, és felrázzuk a gondolkodni képes embereket, egységbe tömörítve.

Kiknek kellenek a jogtalanul kiürített ingatlanok?! Hiszen már így is több az üres ingatlan, mint ami belföldön el-adható. A nemzet vagyonát elrablók (10% adóbefizetése, tisztára mosása mellett), hazahozhatták több alkalommal is a zsákmányt, ebből a milliárdokból szeretnének ingatlan bárókká avanzsálódni, vagy az újmagyaroknak van erre szükségük?

Tisztelt Kormány, ezt a “jutalmat” kötélre szánták? Mert ha igen, ahhoz túl sok, ennyire nagyvonalúnak nem kell lenni.

Kürtöket megfújni, karókat kihegyezni, itt már az élet a tét!

Kásler Árpád

Kelt, Gyulán, 2012. 05. 08.-án”

Eddig a cikk!

Tisztelt Hölgyek, és Urak!

Amennyiben Önök nem szavazógépnek, és adó termelőnek tekintik a magyar lakosságot, itt az ideje az általánosan elfogadott erkölcsi normák szerinti IGAZ HAZAFI módjára viselkedniük, és az alkotmányos kötelességüket teljesítve, azonnali törvényi beavatkozással megakadályozni a 22 éve tartó nemzetrombolás után a jelenlegi, most már a nemzet tagjait romboló, halálba küldő népnyúzást!

Akik még fizetnek, azok jelentős része is már a nyomor árán fizet! Mert fél, hogy a maffia kezei közé kerül a lakása, kocsija! Tisztességes ezt elvárni a becsapott emberektől? Törvénytelen összegeket fizettetni az ellehetetlenülés elkerülésére? Vagy arra kényszeríteni emberek százezreit, hogy pereskedjen? Ez a nemzetépítés „új” útja? Vagy mi ez?

Milyen ország az, ahol egy parlamenti bizottsági jelentés is felsorolja a borzalmas állapotok felelőseit, és csak a hitel felvevők fizetnek, noha becsapták őket?

Ahol a már jogerős bírósági ítéletben kimondott banki törvénytelenség miatt fenyegetést kapnak azok, akik harcolnak az igazukért?

Milyen ország az, ahol mentőcsomagok címen maszatolás folyik a bankok „virtuális jövőbeni kárainak” csökkentése érdekében, miközben valós extra többlet pénzeszközt szednek be még mindig, és szedtek be éveken keresztül jogsértően az emberek kifosztásával?

Milyen ország az, ahol becsapott és becsapott deviza alapú hitelesek között különbséget lehet tenni?

Milyen ország az, ahol egy szerződés teljesítésének, a követelésnek a megállapítása az egyik fél egyoldalú kijelentésével végrehajthatóvá válik? Még akkor is, amikor már jogerős ítélet mondja ki, hogy jogsértően mutatta ki, és szedte be éveken keresztül a havi törlesztő részletet a bank!

Milyen ország az, ahol ehhez asszisztáltak, asszisztálnak a közjegyzők?

Milyen ország az, ahol az árfolyamgát mentőcsomaggal olyan sötét alagútba terelik az emberek százezreit, amiről 5 év múlva derül ki - de valószínű, hogy hamarosan-, hogy egyre sötétebb és soha nem lesz vége?

Vagy valaki tudja, hogy milyen árfolyammal lehet számolni, hogy mennyit is kell majd fizetni fél év, 1 év, vagy 3 év múlva? Hogy mennyit kell majd fizetni 5 év múlva?

Igaz, hogy lehet majd azt mondani, hogy önként ment bele! Ígéretek, remények és vágyak alapján, minden realitást nélkülözve mennek bele esetleg az emberek ebbe a csapdába, a most beígért 20-25%-os törlesztő részlet csökkentés árán! Miért nem fontolta meg jobban! Nem volt kötelező!

Állítsák le a végrehajtásokat! Számoljanak el a bankok az ügyfelekkel törvényes szerződés módosítások alapján!

Kártalanítsák a bankok a vagyonuktól, életüktől megfosztott honfitársainkat, hozzátartozóikat!

Nem mentőcsomagok kellenek! A törvényes rend érvényesítését követeljük! Tisztességes körülmények között vissza akarjuk fizetni a hiteleket!

De csakis úgy!

Hiteles Magyarok Fóruma

Forrás: hitelesmagyar.com Kattintson ide...

Tafedim tea

Igmándi Sajtműhely

WeblapWebáruház.hu

Map

free counters

Nézettség összesen

Cikk: 75 950 643 megtekintés

Videó: 49 100 002 megtekintés

MTI Hírfelhasználó

Látogatók

Összesen7059055

Jelenleg az oldalon

15
Online

Interreg CE1013 REFREsh