Szerencsén múlott, hogy nem történt tragédia Egyházasharasztiban.

Hétfőn az esti órákban szokásosan a birtokára indult a hetvenéves polgármester. A mellékúton várta egy helyi férfi aki egy ismeretlen tárgyat helyezett el az úton. Elhátrálva várta mi fog történni. Az autó elé munkások szaladtak kiabáltak, hogy vigyázzon. Elmondták, hogy egy akna van az úton. A polgármester hívta a rendőröket, erre a férfi neki támadt és megfenyegette a családja kiirtásával is. Majd elhagyta a helyszínt. Később visszatért baltával, hogy elégtételt vegyen. A közben kiérkező rendőrök bilincsben elvitték. A tűzszerészek még 3 aknát találtak a lakásán, meg nem erősített hírek szerint fegyvert is. A kedélyek meg is nyugodtak volna, de 36 óra után kiengedték és vígan itta a sörét a kocsmában a cimboráival. Meséli milyen kemény gyerek ő. A további történtekért ki fogja vállalni a felelősséget, hogy egy őrültet kiengednek 36 óra elteltével.

Honnan szerezte a munkanélküli az aknákat és azt amit még nála találtak? Mi volt az oka, volt e felbujtója? Folytatás következik... ?!

A Jobbik megyei Választmánya választ vár Dakos Józseftől a feltett kérdésekre. S a felelősség viselését is, amennyiben az elkövetkező időszakban a kiengedett elmeháborodott súlyosabb cselekedetekre is képes lesz.

Forrás: Siklósi Jobbik Alapszervezete

Tafedim tea

Igmándi Sajtműhely

WeblapWebáruház.hu

Map

free counters

Nézettség összesen

Cikk: 75 066 004 megtekintés

Videó: 48 289 606 megtekintés

MTI Hírfelhasználó

Látogatók

Összesen6919780

Jelenleg az oldalon

3
Online

Interreg CE1013 REFREsh