Vona Gábornak, a Jobbik elnökének /2. sz. Nyílt levél/

Tisztelt Vona Gábor Úr!

Első levelünkre nem válaszolt, pont úgy, ahogy Önnek sem szoktak azok, akik képtelenek érdemi, egybevágó válaszokat adni az Ön által felvetett kérdésekre.

Sajnáljuk. Ha felmerték volna venni a kesztyűt, akkor nem itt tartanánk.

Mai hír:

"Könnygázzal lakoltatnak ki a panelban, 15 főt előállítottak. A Szent Korona Rádió információi szerint Z. Kárpát Dániel (Jobbik Ogy. képviselő) úton van a helyszínre, hogy felvilágosítást kérjen a helyszíni parancsnoktól, illetve a rendőrkapitánytól."

Z. Kárpát Dánielnek precíz információi vannak arról, hogyan lehetne megakadályozni a hasonló helyzeteket. Pontosan tudja, hogy a végrehajtási záradékolás jelenlegi gyakorlata jogellenes. Miért nem mer a Jobbik a 600 közjegyzővel konfrontálódni? Miért tűri el, hogy ezek a személyek állami-kormányzati védelemmel a háttérben törvénysértő tevékenységet folytassanak? Miért nem hozza a magyar társadalom tudomására azokat a tényeket, melyeknek már a birtokában van?

Az összes közjegyző figyelmét felhívtuk arra, hogy a végrehajtási záradékolás általuk követett gyakorlata tarthatatlan, és az okozott kárért felelniük kell. Érdekes dolog történt: A ténytanúsítvány és a vh. Záradék kiállításának fáradságos munkáját ma már megosztják egymás között. Jogászok számára a dolog első ránézésre egyértelmű: A polgári jogi felelősség elemeit osztják meg ezzel azért, hogy kártérítési felelősségüket ne lehessen megállapítani. Így a ténytanúsítványt kiállító közjegyző ténykedése jogellenes és felróható ugyan, de azzal még kárt nem okoz, a záradékolást végző közjegyző kárt okoz, de tevékenysége nem jogellenes és nem felróható.

Érdekességként megemlítjük, hogy büntetőjogi felelősségre vonhatóságukat közokirat hamisítás miatt épp ezzel az egyébként ügyes megoldással alapozzák meg.

Kíváncsian várjuk, mikor merészel a Jobbik, a "devizahitel"- kérdéssel kellő alapossággal foglalkozni. Információval továbbra is a rendelkezésükre állunk. Természetesen belátjuk, hogy egy műhelymunka kevésbé látványos, mint Z. Kárpát Dániel egyéni akciói.

Budapest, 2012. június 17.

Tisztelettel:

Hiteles Magyarok Fóruma

Forrás: hitelesmagyar.com Kattintson ide...

Tafedim tea

Igmándi Sajtműhely

WeblapWebáruház.hu

Map

free counters

Nézettség összesen

Cikk: 75 086 235 megtekintés

Videó: 48 316 254 megtekintés

MTI Hírfelhasználó

Látogatók

Összesen6923055

Jelenleg az oldalon

5
Online

Interreg CE1013 REFREsh