Április 30-tól ismét csupán egy jegyet megváltva lehet utazni a MÁV-Volán-csoport és MAHART kijelölt járatain a Dunakanyar, a Börzsöny és a Pilis népszerű kirándulóhelyeire - tájékoztatott a MÁV-Volán-csoport pénteken.

A közleményben kiemelték: a Dunakanyar napijegy szeptember 30-ig a hétfők kivételével minden nap, míg október 1-től november 1-jéig munkanapokon kívül minden napra megváltható.   

Emlékeztettek arra, hogy a Dunakanyar napijegyet 2020-ban vezették be először, tavaly már közel 7400 darabot értékesített a MÁV-START.   

A közlemény idézi Szentkirályi Alexandra kormányszóvivőt, aki felhívta a figyelmet arra, hogy a jegyek nemcsak a vonatra érvényesek a Dunakanyar térségében, hanem a Volánbuszra, a MAHART hajóira és HÉV járatokra is.    

A MÁV-Volán-csoport a belföldi turizmus támogatása érdekében az elmúlt években több integrált jegyet vezetett be, ezek között volt első a Dunakanyar napijegy. Ezután következett a Bakony napijegy és a Balaton körül érvényes 24 és 72 órás közös jegyek, amelyeket több tízezren váltották meg a tavalyi szezonban - ismertették a közleményben.

Forrás: MTI

Tafedim tea

Igmándi Sajtműhely

WeblapWebáruház.hu

Map

free counters

Nézettség összesen

Cikk: 75 068 121 megtekintés

Videó: 48 294 452 megtekintés

MTI Hírfelhasználó

Látogatók

Összesen6920159

Jelenleg az oldalon

5
Online

Interreg CE1013 REFREsh