Az Antall József Tudásközpont pécsi irodája idén ünnepeli megnyitásának ötödik évfordulóját. Ebből az alkalomból az elmúlt esztendők legsikeresebb rendezvény-sorozatait idézik meg újra egy-egy alkalommal.

"Különleges hivatások" című sorozatuk részeként vendégeik voltak már terrorelhárítók, a Nemzetbiztonsági Szakszolgálat korábbi vezetője, valamint egy haditudósító is. Az őszi félév első rendezvényének keretében most ismét egy olyan hivatás kulisszatitkaiba engednek betekintést, amelyről a szélesebb közvélemény viszonylag keveset tud: vendégeik lesznek a Pécsi Mentőkutyás Egyesület tagjai és a négylábúak!

Hogyan történik a mentőkutyák kiválasztása és felkészítése? Milyen helyzetekben kerül sor a kutyák bevetésére? Milyen protokoll szerint zajlik egy-egy akció? Miként tudják a kutyák leginkább segíteni a mentőcsapatok munkáját? Milyen a pécsi mentőkutyák hazai és nemzetközi szakmai megítélése? Hogyan telnek a négylábúak mindennapjai, ha épp nincs szükség a szolgálataikra? Ilyen és ehhez hasonló kérdésekre keresik a válaszokat meghívott vendégekkel.

Időpont: 2018. szeptember 26. (szerda), 18.00 óra.
Helyszín: Dél-Dunántúli Regionális Könyvtár és Tudásközpont

A rendezvény ingyenes. A Tudásközpont szeretettel vár minden érdeklődőt!

Tafedim tea

Igmándi Sajtműhely

WeblapWebáruház.hu

Map

free counters

Nézettség összesen

Cikk: 75 724 509 megtekintés

Videó: 48 934 497 megtekintés

MTI Hírfelhasználó

Látogatók

Összesen7028739

Jelenleg az oldalon

2
Online

Interreg CE1013 REFREsh