Elindul a komlói Gorkij utcai közvilágítás második ütemének építése. Az önkormányzat saját erős beruházásának köszönhetően decemberre kivilágosodik a társasházak mögötti garázssor.

Aláírta az önkormányzat a szerződést a kivitelező villamosipari céggel a Gorkij utca déli oldalán húzódó garázssor közvilágításának második üteméről. A munka hamarosan elkezdődik, a vállalkozónak december közepéig kell átadnia a rendszert.

„Az önkormányzat anyagi lehetőségeinek figyelembe vételével két szakaszban építettük meg a lakók által régóta igényelt közvilágítást. Még tavaly írtuk ki a közbeszerzési pályázatot a tervezésre és a kivitelezésre együttesen, a győztes céggel pedig első körben a tervek elkészítésére és az oszlopok felének elhelyezésére szerződtünk le. Most pedig következik az építkezés második fele: újabb öt tartóoszlopot és lámpatestet helyezünk el” – foglalta össze Polics József polgármester.

A közlekedés biztonságát és a lakók komfortérzetét is javító bővítés összesen több mint 3,4 millió forintba került, amiből 1,6 millió a mostani második ütem költségvetése. A város ezt saját forrásból biztosítja a több éve tartó közvilágítás-bővítési program részeként. Jövőre pedig további újdonságok várhatóak a környéken, hiszen a Petőfi teret és a Juhász Gyula utcát érintő európai uniós programoknak része a közvilágítás fejlesztése is.

Forrás: Komló Város Önkormányzat

Tafedim tea

Igmándi Sajtműhely

WeblapWebáruház.hu

Map

free counters

Nézettség összesen

Cikk: 72 376 006 megtekintés

Videó: 45 453 888 megtekintés

MTI Hírfelhasználó

Látogatók

Összesen6382234

Jelenleg az oldalon

2
Online

Interreg CE1013 REFREsh