Az előírtnál több aláírással és elsőként adta le a jelöltséghez szükséges dokumentumokat a Fidesz-KDNP csapata Komlón. Polics József regnáló polgármester és a párt képviselőjelöltjei mindössze egy nap alatt gyűjtötték össze a támogató aláírásokat.

Szombaton kezdhették meg a támogató aláírások összegyűjtését az október 13-i önkormányzati választásokon indulni kívánó jelöltek és szervezetek. Komlón a hatályos jogszabályok szerint a polgármesterségre pályázóknak legalább 300 főnek, az egyéni képviselői körzetekben indulóknak pedig az ott élő választópolgárok minimum 1%-ának szignóját kell begyűjteniük a nyilvántartásba vételhez.

A Fidesz-KDNP jelöltjei ennél jóval több támogatói aláírást gyűjtöttek össze a hétvégén. A kitöltött íveket Polics József polgármester ma reggel elsőként adta le a helyi választási bizottság képviselőjének. A bizottság a következő lépésben ellenőrzi a szignók hitelességét, majd legkésőbb négy napon belül hivatalosan is nyilvántartásba veszi a jelölteket.

Mi a módszeres és kitartó munkában hiszünk, legyen szó városvezetésről vagy aláírásgyűjtésről. A hétvégén mindannyian a várost jártuk, hogy a lehető legtöbb támogatónkkal személyesen is találkozhassunk. A befektetett munka eredménye, hogy ma reggel le is adhattuk az íveket.

Mivel továbbra is folyamatos az érdeklődés a választópolgárok részéről, ezért a Fidesz-KDNP jelöltjei folytatják a támogatói aláírások gyűjtését.

Forrás: Komlói Fidesz

Tafedim tea

Igmándi Sajtműhely

WeblapWebáruház.hu

Map

free counters

Nézettség összesen

Cikk: 75 064 822 megtekintés

Videó: 48 287 514 megtekintés

MTI Hírfelhasználó

Látogatók

Összesen6919554

Jelenleg az oldalon

6
Online

Interreg CE1013 REFREsh