Több éves kihagyás után szervezi meg újra az egykor a településen élők találkozóját a Hosszúhetényből Elszármazottak Baráti Köre. Az egykori hetényieket augusztus 13-án várják vissza a szervezők.

Negyed évszázados hagyományai vannak Hosszúhetényben, hogy a község időről-időre vendégül látja egykori lakóit. Az elszármazottak találkozóját először 1995-ben szervezte meg az őket tömörítő baráti kör, a siker hatására pedig rendszeres időközönként azóta is összegyűlnek.

Az elmúlt években a járvány megakadályozta a régi ismerősök találkozását, idén azonban végre minden akadály elhárult és meg lehet tartani a programot. A szervezők különleges időpontot választottak: augusztus 13-ára, a mecseki üveges hétvége napjára hívják az elszármazottakat.

A vendégek így Hosszúhetény legújabb fejlesztéseinek megismerése, a baráti beszélgetések és a közös ebéd mellett a falu egyik jelképének számító rendezvényen is részt vehetnek.

Azok az egykori hetényiek, akik szeretnének találkozni a régi ismerősökkel, szomszédokkal, július 31-ig jelentkezhetnek a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. címen vagy a 30/447-4237 telefonszámon. Mivel közvetlenül nem tudnak mindenkit elérni, ezért a szervezők azt kérik mindenkitől, hogy érintett ismerőseik számára juttassák el  a találkozóval kapcsolatos információkat!

Forrás: Nemes János Művelődési Központ
 
Fotók: Keszericze Zsolt és Gondos Valéria

Tafedim tea

Igmándi Sajtműhely

WeblapWebáruház.hu

Map

free counters

Nézettség összesen

Cikk: 75 696 064 megtekintés

Videó: 48 907 467 megtekintés

MTI Hírfelhasználó

Látogatók

Összesen7023703

Jelenleg az oldalon

4
Online

Interreg CE1013 REFREsh