A 70 éves város egész napos rendezvénnyel készül államalapításunk és az új kenyér ünnepére. A színes rendezvénysorozat minden korosztályt vár.

9.30 órakor Szentmise kezdődik a Római Katolikus templomban.

Az Ünnepi műsor a Városház téren kerül megrendezésre 11 órakor. Köszöntőt mond Polics József polgármester, ünnepi beszédet pedig Dr. Hoppál Péter országgyűlési képviselő. Közreműködnek a történelmi egyházak komlói képviselői és a Pöndöly Néptáncegyüttes.

A műsor után láthatjuk a Komló Csillagai Mazsorett Csoport, a New Generation Tánccsoport, a Fonti Five Táncműhely előadását és a Villa Complov Sport Club vívó bemutatóját.

14 órakor Nemzetiségi Nap veszi kezdetét a Városház téren horvát, német, magyar, roma nemzetiségi műsorokkal. Közreműködnek: Sodrás Banda, Mohácsi tamburazenekar, Limba Nostru zenekar, Leblanc Győző és Tóth Éva operett, Komlói Fúvószenekar.

20 órakor Szent István nyomában címmel zenés történelmi játékot tekinthetünk meg Szent István korától napjainkig. Szereplők: Kiss Anikó, Pappné Balogh Viktória, Bedőcs Imre, Magyar Csaba, Szepesi Richárd és Papp Attila.

Az előadás után Utcabál veszi kezdetét a Perfect Slágerzenekarral.

A téren egész nap üzemel a büfé, a kicsiknek légvár, csillámtetkó, arcfestés, kézműves foglalkozás, népi fajátékok és kosárhinta. Az Egészségfejlesztési iroda közreműködésével pedig szűrővizsgálat és tanácsadás várja az érdeklődőket.

Védettségi igazolás a rendezvényre nem szükséges.

Tafedim tea

Igmándi Sajtműhely

WeblapWebáruház.hu

Map

free counters

Nézettség összesen

Cikk: 75 080 811 megtekintés

Videó: 48 310 969 megtekintés

MTI Hírfelhasználó

Látogatók

Összesen6921976

Jelenleg az oldalon

5
Online

Interreg CE1013 REFREsh