Megint sűrű évet zárt Komló legismertebb rock zenekara. A jövő év pedig szintén mozgalmas, változatos lesz a húsz éves együttes életében.

Az 1995. április 28-án alakult CS.Í.T. együttes számtalan helyen koncertezett országszerte ebben az évben is. A sokadik felállásában működő, jelenlegi három éve stabil formáció fellépett Bólyban a motoros találkozón, Kaposváron klubkoncerten, Pécsett, Mohácson…

A zenekar örömmel számolt be sikereikről, komoly koncerteket tudhatnak maguk mögött, neves együttesekkel szerepeltek egy színpadon.

A következő évben a mohácsi busójáráson az Edda együttessel adnak közös koncertet, de a Kalapács, a Moby Dick és a nagy haver, a Lord társaságában is szerepelni fognak.

A csapat újonca Pataki Violetta, Letti, aki augusztusban egy meghirdetett meghallgatás után került a fiúk közé. Az előzőleg rendezvényzenekarokban éneklő fiatal vokalista jelenleg is képezi a hangját. Még újdonság számára ez a formáció, de igazi csapattagként mutathatja meg önmagát, nem csupán háttérénekesként.

Papp Attila szerint a próbák nem a mosolyról, a szépségről szólnak. A gyakorlás csupa munka, veríték, vita, olykor veszekedés. Csak így születhet meg az a csoda, amit a közönség a színpadon láthat, amit szeret. A frontember nem egyedül villog, itt mindenki önmagát adja, megmutatja.

A közönség visszajelzése a legfontosabb, Füles örömmel számol be növekvő rajongó táborukról. A hallgatóság szeretete, ragaszkodása elképesztő erőt tud adni. Jelenleg 10-12 daluk tervezés alatt áll, második lemezük is készülőben van. Az új dalok a tagok által megálmodott dallamfoszlányokból, szövegötletekből állnak össze.

A CS.Í.T. bízik benne, hogy még sokáig lesz helyük a magyar zenei élet berkeiben. A rockzene újra reneszánszát éli, van jövője. A kortárs közönség számára igazi érték az utánozhatatlan élő zene hangszerekkel.

A komlói közönség igazi év végi ajándékot vehet át az együttestől: a májusban elmaradt születésnapi koncertet november 7-én pótolja be a banda. A Zrínyi klubban 21.00 órakor kezdődő koncerten CS.Í.T. pólókat sorsolnak ki. December 5-én ismét színpadra áll a zenekar. Január 23-án pedig a magyar kultúra napja alkalmából a Közösségek Házában rengeteg meglepetéssel várja közönségét az együttes.

A zenekar hivatalos videoklipjét itt tekinthetik meg:

Kattintson ide...

A felvételt a Komlómédia készítette.

Fotók: CS.Í.T. zenekar

Tafedim tea

Igmándi Sajtműhely

WeblapWebáruház.hu

Map

free counters

Nézettség összesen

Cikk: 75 892 964 megtekintés

Videó: 49 065 667 megtekintés

MTI Hírfelhasználó

Látogatók

Összesen7054760

Jelenleg az oldalon

5
Online

Interreg CE1013 REFREsh