Újabb fejlesztések várhatóak a szilvási városrész felnőtt játszóterénél. Az eddig is nagy népszerűségnek örvendő sportparkban további sportolási lehetőségek feltételeit teremtik meg hamarosan.

A városlakók hamar megszerették ezt az ingyenes sportolási formát, mely kötetlen, szabad levegőn végzett és nem utolsósorban közösségépítő erővel is bír.

Komlón rengeteg sportolási lehetőség van, szinte mindennaposak a rendezvények. A Sportközpontban számos sportág képviselteti magát. További két edzőterem kínálja sokrétű edzésterveit. Mégis egyre többen keresik fel a szilvási Kresz-park területén létesített szabadidőparkot. Jó látni, hogy az idősebb korosztály tagjai is rendszeresen jönnek össze egy kis testmozgásra.

A futásra eddig is lehetőséget nyújtott a létesítmény, de ezentúl az elképzelések szerint új, gumiborítású erdei futófelület várja a mozogni vágyókat. A tervek szerint a megtisztított, városba vezető domboldalon alakítanák ki az erdei futópályát, mely az Arborétummal lenne összekötve. A legkisebbek új játszóteret kapnának, hiszen az aktív életmód csak a szülői példán keresztül érvényesül igazán. A két közeli középiskola diákjainak is rendszeresen tartanak itt testnevelés órákat, hiszen a megnövekedett óraszámhoz nem tartozik több tornaterem.

A parkot körülvevő meggyengült támfal helyére új, tetszetősebb növényfal kerülne. A mozogni vágyok biztonságáról térfigyelő kamera fog gondoskodni.

Tafedim tea

Igmándi Sajtműhely

WeblapWebáruház.hu

Map

free counters

Nézettség összesen

Cikk: 75 894 812 megtekintés

Videó: 49 066 788 megtekintés

MTI Hírfelhasználó

Látogatók

Összesen7054886

Jelenleg az oldalon

7
Online

Interreg CE1013 REFREsh