Utolsó alkalommal zenél együtt a komlói zenekar a CandySide. Búcsúkoncertjük a Zrínyi klubban október 29-én, szombaton lesz.

Öt évet töltöttek együtt a fiúk, rengeteg bulin, koncerten vannak túl. A szórakoztatás mellett több alkalommal jótékonysági gyűjtést is szerveztek hajléktalanok és bölcsődések számára.

A búcsúról így beszél a zenekar:

Elérkezett az idő, amikor utoljára ragadunk együtt hangszert, mint CandySide és elérkezett az idő, hogy 5. születésnapunkat is megünnepeljük!

E két jeles esemény egybekötésének alkalmából hívjuk meg sok szeretettel kedves barátainkat, zenészkollégánkat és minden rock kedvelőt, akik az öt évünk alatt szakmailag, emberileg szebbé tettek minden alkalmat, amikor a színpadra állhattunk!

Ennek a nagy napnak a legendás Zrínyi Klub ad otthont Komlón, mely mindenféle túlzás nélkül legnagyobb sikereink helyszíneként tartható számon! Itt gyűjtöttünk a segítségetekkel szerény adományt a komlói hajléktalanszállónak karácsonykor egy abszolút teltházas bulin, valamint a Szilvási Bölcsődének gyereknapkor (melyből annyi játék jutott a kicsiknek, hogy rá sem fért egy fotóra), vagy éppen itt koptattuk a deszkákat az Auróra zenekar előtt.

Az érzelmek mellett persze a szokásos őrjöngés lesz a lényeg, melyben kedves kollégáink, a pécsi kötődésű Hellmade zenekar is segítségünkre lesz, akik ACDC, Deep Purple, és egyéb klasszikus dalokkal teszik még nosztalgikusabbá a hangulatot és duplázzák meg a duplán nagy bulit.

A belépés szokásunkhoz híven ingyenes, a megjelenés majdhogynem elvárt, a tánc és a pogo pedig egyenesen kötelező!

Kisebb-nagyobb szünetekkel tűzdelt 5 évünk alatt megjártunk jó pár színpadot (ezek közül sok már nem is létezik), voltak jobb és kevésbé sikeres koncertjeink, de az biztos, hogy mi mindet élveztük. Reméljük ti is hasonlóan éreztétek magatokat.

Élnénk a lehetőséggel és szeretnénk megköszönni zenész ismerőseinknek a sok segítséget, főleg a döcögős indulásunkkor. Itt említeném meg Klesch Bálintot, első dobosunkat, akinek épp olyan része volt a zenekar létrejöttében és az eredményeink elérésében, mint a jelenlegi felállás négy tagjának. Hálásak vagyunk a kluboknak, program,- ill. koncertszervezőknek, akik gondoltak ránk és a segítségükkel remek koncerteket adhattunk. Családjainknak, barátainknak és ismerőseinknek a támogatásért.

De legfőképp és egyáltalán nem utolsó sorban nektek, akik eljöttetek a koncertjeinkre és gondoskodtatok a jó hangulatról.

Fotók: Karsa Brigitta

Tafedim tea

Igmándi Sajtműhely

WeblapWebáruház.hu

Map

free counters

Nézettség összesen

Cikk: 55 315 714 megtekintés

Videó: 32 809 592 megtekintés

Látogatók

Összesen5528528

Jelenleg az oldalon

9
Online

Interreg CE1013 REFREsh