Ajándékozni mindig hatalmas élmény. Látni a boldog szemeket, az örömöt, amikor a szeretet lélekmelengető érzése szinte kézzel foghatóvá válik. Sokszor nincs is nagyobb ajándék annál, hogy szeretteinkkel közelebb kerülünk egymáshoz, és az ünnepek valódi meghittségét teljes testünkkel-lelkünkkel átéljük. A Pécsi Vagyonhasznosító Zrt. azonban mindenkire gondol: szeretné boldogabbá tenni azok karácsonyát is, akik egyedül, kórházban, vagy a családjuktól távol töltik az ünnepeket.   

„Az idei karácsonyra nem mindennapi jótékonysági akcióval készülünk a Pécsi Vagyonhasznosító Zrt.-nél. A meghitt ünnep igazi értelmét, a szeretetet, kedves szavakat és üzeneteket képzeletbeli angyalszárnyakon kézbesítjük azok számára, akik valamilyen szomorú oknál fogva egyedül töltik az ünnepeket.” – mondta Erdős Réka, a Pécsi Vagyonhasznosító Zrt. sajtóreferense. 

Az akció keretében pécsi és baranyai óvodásokat és kisgyermekeket buzdít arra a PVH, hogy legyenek az angyalok hírnökei és kedves karácsonyi rajzokkal vagy kreatív módszerrel készítsenek egy-egy olyan üzenetet, amivel boldog karácsonyt kívánnak azoknak, akiknek más nem kíván.
 
Az elkészült üzeneteket a Pécsi Vagyonhasznosító Zrt. összegyűjti és véletlenszerűen juttatja el szociális intézményekbe, nevelőotthonokba, anyaotthonokba és kórházakba.  Az üzeneteket angyalok viszik el az intézményekbe és osztják ki a gyerekek, betegek és idősek között.

A kezdeményezés december 1-től 15-ig tart, ez idő alatt az intézmények szervezetten, de gyermekek vagy családok önállóan is részt vehetnek benne. Az elkészült rajzokat, alkotásokat és jókívánságokat a Széchenyi téren, a Pécsi Adventi Vásárban felállított angyal postaládába lehet bedobni az akció időtartama alatt. Az akció részletei a Pécsi Vagyonhasznosító Zrt. oldalán olvashatók: angyalok

Forrás, fotók: Pécsi Vagyonhasznosító Zrt.

Tafedim tea

Igmándi Sajtműhely

WeblapWebáruház.hu

Map

free counters

Nézettség összesen

Cikk: 74 808 916 megtekintés

Videó: 47 972 962 megtekintés

MTI Hírfelhasználó

Látogatók

Összesen6887934

Jelenleg az oldalon

1
Online

Interreg CE1013 REFREsh