Már-már rangadónak számít a Komló, és a Szentlőrinc mérkőzése a foci NB III-ban. Ott József együttese a mérkőzés előtt a dobogó harmadik fokán tartózkodott, míg Horváth Lajos fiai 9 ponttal lemaradva a Lőrinctől a hatodik helyen állt. Ősszel 2:1 arányban nyert a Bányász, ami akkor dobogót ért, és a Lőrinciek voltak a hatodik pozícióban.

Jó iramban kezdték a felek a mérkőzést, adódott lehetőség mindkét fél előtt, először Kalmár Bence előtt adódott: Egy szép megoldással elfektette védőjét, majd lövése épp elkerüli a kaput, de mivel az egyik védő hozzáért, ezért szöglet. Majd nem sokkal később Kerekes vezeti fel a labdát a jobb szélen, Kalmár Bence teljesen üresen kapja, de a erőtlen fejese a kapus kezében kötött ki. Majd a másik oldalon Lauer kerül helyzetbe, azonban Csaba Gergő kapus véd. A félidő hajrájában a komlói védelem hozza helyzetbe a Lőrincet. A szünet után sem hagyott alább a lendület, s a 66-ik percben Takács beadása után Kalmár Gergő az alsó sarokba rúgta a labdát 17 méterről. 1:0. A második félidőben rengeteg szabálytalanság volt Cservölgyi spori szerint, sőt volt is, de a játékvezető nagy hibákat követett el (például: Bárkányit két kézzel lerántotta Kalmár Zsolt,s ez csak sárgát ért). 10 sárga lapos büntetést osztott ki a játékvezető. Nem szoktam a bírókkal foglalkozni, de ez most kritikán aluli volt.

Komlói BSK-Szentlőrinc SE 1:0 (0:0)

Komló, Kökönyős, Bányász Stadion 100 néző

Gól: Kalmár Gergő

Vezette: Cservölgyi Szilárd

KBSK: Csaba G. - Takács, Halasi, Korbuly, Németh - Kovács P., Bárkányi, Kalmár B., Kalmár G., Nagy G.( Simon 54.p.) - Kerekes (Román 93.p.). Edző: Horváth Lajos

Szentlőrinc SE: Vuk-, Kalmár Zs, Zámbó, Tamás, Kelemen, Leipold, Szabó (Kozma 74.p.), Lóth, Kutyáncsánin, Lauer, Pincehelyi (Hadobás 74.p.). Edző: Ott József.

A szurkolók a mérkőzés legjobbjának a komlói Takács Mátét választották.

Forrás: Miki

Tafedim tea

Igmándi Sajtműhely

WeblapWebáruház.hu

Map

free counters

Nézettség összesen

Cikk: 75 064 341 megtekintés

Videó: 48 286 747 megtekintés

MTI Hírfelhasználó

Látogatók

Összesen6919458

Jelenleg az oldalon

6
Online

Interreg CE1013 REFREsh