Szinte minden sportbarát megtalálja a számára legkellemesebb időtöltést a hétvége folyamán.

A sportrajongók számára igencsak kedvező lesz az elkövetkezendő hétvége. A KBSK labdarúgói az örök rivális PMFC-t fogadják 15 órakor a Kökönyösben a Bányász Stadionban. Majd 18 órai kezdettel Bemutatkozik a város legfiatalabb szakosztálya DÖKE Komlói KC együttese. Baráth Gyula együttes a Mágocs KSK fogadja. Vasárnap pedig a DÖKE szervezésében kerül megrendezésre a Négy Évszak futás harmadik állomása az Őszi.

Herbert Rolandék az elmúlt fordulóban a mumus Szekszárd vendégei voltak, s ezúttal sem tudtak pontot hozni a Tolna megyei együttestől. 2:1 arányban nyertek a hazaiak, a komlóiak gólját a hetvenharmadik percben Kis-Varga Attila szerezte. Bár hétvégén a PMFC fakó jön (azaz a PMFC II.) de a rangadó az rangadó, mivel a Komló Pécs „barátság” örök. A mecsekaljaiknál kérdéses, hogy hány visszajátszó lesz (ez a második év, hogy találgatni kell a tartalék együttesek összeállítását), az előjelek ilyen szempontból jók, hiszen 7 mérkőzés óta nyeretlen Supka Attila gárdája, így valószínűleg az első csapatnál számít minden hadra fogható játékosára. Azonban Kalmáréknak is akadnak gondjaik: Kelemen a lábát fájlalja, Piti 2 meccses eltiltást kapott, Nagy Gergőt lehetséges, hogy műteni kell, Kalmár Bence a lábát fájlalja. De mint említettük a rangadó az rangadó, harapni kell!

Horváth Dánielék a foci rangadó után szintén Kökönyösben lépnek pályára a Gagarin Iskola csarnokában (Fürst Sándor utca 1.). Vendégük a Mágocs KSK csapata lesz, mely az előző kiírásban mindösszesen egyszer hagyta el győztesen a pályát. Az NB III újonca jó előjelekkel várja a szombati bajnoki rajtot, hisz valamennyi kézilabdázója egészséges, s ráadásul Singovszkyék fűtve vannak bizonyítási vággyal.

Az egyéni sportok kedvelői számára a vasárnapi ebéd előtt nyílik lehetőség sportolásra, illetve szurkolásra. A DÖKE Négy Évszak rendezvény sorozat harmadik állomásához érkezett. A vasárnapi futásra a legkisebbektől a legnagyobbakig várják a jelentkezőket a szervezők. Nevezni délelőtt kilenc órától lehet, a rajt pedig tíz órakor lesz.

Komlói BSK – PMFC II szeptember 15. szombat 15.00

DÖKE KKC – Mágocs KSK szeptember 15. szombat 18.00

DÖKE Négy Évszak Őszi Állomás szeptember 16. vasárnap 10.00

A SZURKOLÓK SZÁMÁRA VALAMENNYI RENDEZVÉNY MEGTEKINTÉSE INGYENES!

Hajrá Komló!

Forrás: Miki

Tafedim tea

Igmándi Sajtműhely

WeblapWebáruház.hu

Map

free counters

Nézettség összesen

Cikk: 72 229 072 megtekintés

Videó: 45 350 662 megtekintés

MTI Hírfelhasználó

Látogatók

Összesen6352180

Jelenleg az oldalon

1
Online

Interreg CE1013 REFREsh