A DÖKE ismét megrendezi a félmaraton futóversenyt. Július 4-én, szombaton lesz lehetőség ezt a terjedelmes távot teljesíteni.

Hétvégén állhatnak rajthoz a félmaraton futóverseny résztvevői. A versenyzők egy körpályát teljesítenek a Komló-Mecsekjánosi-Mecsekpölöske-Magyarszék-Mecsekpölöske-Mecsekjánosi-Komló útvonalon. A táv első felében a műúton, visszafelé pedig zömében az erdő menti bicikliúton haladva.

A 21 kilométeres egyéni és váltóverseny 18.00 órakor indul, a 9,5 kilométeres táv résztvevői pedig 18.30-kor állhatnak rajthoz.

A verseny központja Komló, Béke kert (Eszperantó tér). A váltópont Magyarszéken a 66-os útról a bicikliútra letérve található. A 9,5 kilométeres távnál pedig a rajthelyszín a magyarszéki váltópont után 100 méterrel lesz.

Az egyéni verseny korcsoportokra bontva történik. A váltóversenyre férfi, női és vegyes váltóban lehet nevezni. Az egyéni 9,5 kilométeres versenyben a férfi-női 1-3. helyezettet díjazzák.

Az érvényes előnevezés regisztrációból és a nevezési díj befizetéséből áll. Lehetőség van online regisztrálni. A verseny napján a helyszínen is lehet nevezni 16.00-17.30-ig.

A nevezési díj tartalmazza többek között a névre szóló rajtszámot, emblémázott technikai felsőt, útvonal biztosítást, frissítést, chipes időmérést, on-line eredményfüzetet.

A résztvevők családias hangulatú versenyen mozoghatnak, több táv közül választhatnak. A magyarszéki váltóponthoz külön busz viszi a versenyzőket. A rendezvényt a megszokott vidám hangulat és tésztaparty zárja.

Forrás: DÖKE

Tafedim tea

Igmándi Sajtműhely

WeblapWebáruház.hu

Map

free counters

Nézettség összesen

Cikk: 75 701 753 megtekintés

Videó: 48 913 726 megtekintés

MTI Hírfelhasználó

Látogatók

Összesen7024783

Jelenleg az oldalon

3
Online

Interreg CE1013 REFREsh