Ugyan vereséggel zárult a szombati férfi kézilabda mérkőzés Komlón, de a hazai csapat minden dicséretet megérdemel.

Az a Tatabánya, amely legyőzte az élen járó Szegedet, most igen megdolgozott a győzelemért. A Komló közel állt a pontszerzéshez, szinte az utolsó percben dőlt el a mérkőzés sorsa.

Az ütőképes, rutinos, a válogatott tagjaival erősített Tatabányával szemben igazán tisztességesen, fegyelmezetten játszott a Komló. Végig fej fej mellett haladt a két csapat, az 52. percig kiegyensúlyozott döntetlen volt a játék. Sajnos a mérkőzés végére Pásztor büntetője és Diaz gólja eldöntötte a Tatabánya győzelmét.

Katzirz Dávid rutinos védekezésével sokat tett a vendégek győzelméért, a 42 éves Ivo Diaz pedig támadásban remekelt. A végeredmény 17-20 a Tatabánya javára.

Ratko Djurkovics is kemény meccsről beszélt. A mérkőzés végén még ő vigasztalta, támogatta csalódott csapatát. Az biztos, hogy végig benne volt a győzelem a játékban.

Szerdán, december 9-én a Csurgót fogadja a Komló.

A Sport 36-Komló is csatlakozott a cipősdoboz jótékonysági akcióhoz, melyet szurkolói kezdeményezésre szerveztek. A szombati mérkőzés kezdete előtt a lelkes szurkolók Dobj egy macit mozgalom keretein belül plüssállatokkal árasztották el a pályát. A több zsáknyi játék rászoruló gyerekeket fog megörvendeztetni.

Fotók: Pöfike sport

Tafedim tea

Igmándi Sajtműhely

WeblapWebáruház.hu

Map

free counters

Nézettség összesen

Cikk: 75 069 232 megtekintés

Videó: 48 296 617 megtekintés

MTI Hírfelhasználó

Látogatók

Összesen6920334

Jelenleg az oldalon

4
Online

Interreg CE1013 REFREsh