Zsinórban játssza mérkőzéseit a Sport 36-Komló Kézilabdacsapata nem is akármilyen eredményeket mutatva.

Sűrű volt az elmúlt hétvége is Ratko Djurkovics csapatának. Horvátországban két felkészülési mérkőzésen is részt vettek szombaton, előtte pedig Algyőn vendégeskedtek.

Algyő-Sport-36 Komló: 25-27 (12-13). A második felkészülési mérkőzés is győzelemmel zárult az NB I. B Keleti csoportját vezető hazaiak ellen.

A Horvátországban játszott háromcsapatos felkészülési torna szintén győzelmet hozott a kék-fehéreknek. Első körben a házigazda Vinkovcit győzték le, akik a horvát élvonalban szerepelnek. A végeredmény Vinkovci-Sport 36-Komló: 26-29 (13-13)

A másodosztályban játszó Eszéket hat góllal verték annak ellenére, hogy az utóbbi időben rengeteget edzett a csapat, fáradtak a fiúk és sok a hiányzó sérült illetve újonc a csapatban. Eszék-Sport 36-Komló: 17-23 (11-8)

A múlt hét csütörtökön érkezett szerb játékost, Nikola Poticsot mindkét meccsen mélyvízbe dobta az edző. A jobbátlövő játékos remekül helyt állt, mindkét mérkőzésen négy gólt szerzett.

Nakhajenkára április előtt nem lehet számítani műtött bokája miatt, az utóbbi időben remekelő Semikovra pedig kézműtétje miatt vár kényszerpihenő.

A Sport 36-Komló pénteken Balatonfüreden játszik edzőmeccset.

Fotók: Pöfike sport

Tafedim tea

Igmándi Sajtműhely

WeblapWebáruház.hu

Map

free counters

Nézettség összesen

Cikk: 72 256 706 megtekintés

Videó: 45 376 146 megtekintés

MTI Hírfelhasználó

Látogatók

Összesen6360330

Jelenleg az oldalon

2
Online

Interreg CE1013 REFREsh