Itt a tavasz, a DÖKE civil szervezet ismét mozgásra invitálja Komló polgárait. A tél után mindenkire ráfér a testmozgás. Hétvégén indul a négy évszak futás első, tavaszi fordulója. Remek kezdés a rendszeres testmozgás gyakorlására ez a több versenyszámból választható sportolási lehetőség.

Vasárnap, április 3-án délután 15.30-kor a KBSK pályán vár mindenkit szeretettel a DÖKE lelkes csapata. A résztvevők csokoládét és frissítőt kapnak. Az első három helyezettet éremmel jutalmazzák női és férfi kategóriában.

Előnevezés a www.doke.hu/elonevezes oldalon, vagy a helyszínen a verseny előtt 14.45-től lehet a futam kezdetéig. A szokásos Félmaraton, Törpmaraton, Maratonka és Minimaraton távokon lehet indulni. Nevezési díj 1.000-Ft, illetve a gyerekeknek a Törpmaraton és Maratonka távokon 400-Ft. A gyerekeknek kedvcsinálóként befutóérmet osztanak.

Mozduljunk ki, álljunk fel a számítógép elől, élvezzük a friss tavaszi levegőt. A gyerekeket is szoktassuk rá a rendszeres mozgásra, sokkal kiegyensúlyozottabbak lesznek, jobban teljesítenek az iskolában és átalakul az életük.

Forrás, fotók: DÖKE

Tafedim tea

Igmándi Sajtműhely

WeblapWebáruház.hu

Map

free counters

Nézettség összesen

Cikk: 75 735 452 megtekintés

Videó: 48 942 863 megtekintés

MTI Hírfelhasználó

Látogatók

Összesen7030196

Jelenleg az oldalon

114
Online

Interreg CE1013 REFREsh