A járványügyi veszélyhelyzetre való tekintettel a Szépművészeti Múzeum és tagintézményei, a Magyar Nemzeti Galéria, a Hopp Ferenc Ázsiai Művészeti Múzeum és a Vasarely Múzeum március 17-től határozatlan időre bezárnak -  a Szépművészeti Múzeum közleménye.

A gyűjtemények ugyanakkor a kényszerű bezárás alatt aktívan kívánják megosztani a közönséggel digitális tartalmaikat. Hétfőtől virtuálisan bejárható a Magyar Nemzeti Galéria  Változatok a realizmusra – Munkácsytól Mednyánszkyig című kiállítás az intézmény honlapján ide kattintva, ahol már elérhető a Remekművek az oktatásban című oldal is.

A gyűjtemény fontos műveit bemutató felület a közoktatásban is jól hasznosítható történelem, magyar nyelv- és irodalom illetőleg vizuális kultúra órákon. A Szépművészeti Múzeum oldalán is számos tematikus túra mutatja be a múzeum gyűjteményét.

A korábbi programjainkra elővételben vásárolt jegyek későbbi felhasználási lehetőségéről a fenntartóval való egyeztetést követően tudunk tájékoztatást adni. Kérjük kövessék figyelemmel honlapunkat.

Forrás: Magyar Nemzeti Galéria

Tafedim tea

Igmándi Sajtműhely

WeblapWebáruház.hu

Map

free counters

Nézettség összesen

Cikk: 75 087 094 megtekintés

Videó: 48 316 810 megtekintés

MTI Hírfelhasználó

Látogatók

Összesen6923134

Jelenleg az oldalon

6
Online

Interreg CE1013 REFREsh