Tervezők új ötlettel álltak elő, hogy minél több pénzt húzzanak le dúsgazdag emberekről. A jövőben ugyanis már nem lesz szükségük szuperjachtokra, hogy körbe hajózzak a földet. Elég lesz csak egy úszó szigetet venniük, ami minden igényt kielégít és oda mennek vele, ahova csak szeretnének.

Hihetetlen luxust álmodtak meg a Migaloo víz alá süllyeszthető jacht vagy sziget tervezői, akik egy olyan mesterséges úszó erődöt tervezetek, amitől aztán mindenkinek tátva marad a szája. A hatalmas platformon úszó monstrum szinte bárhova képes eljutni. Önálló helikopter leszállópályával, hatalmas medencével, luxuslakosztályokkal, kilátóval, pálmafákkal, golfpályával és nem utolsó sorban saját vízeséssel rendelkezne. A tervezők azonban jelezték, hogy a megrendelők igényei szerint szinte bármivel képesek felszerelni az úszó szigetet, ami a reményeik szerint új divatot teremt majd a dúsgazdagok körében.

Az úszó szigetet tervező cég azzal érvelt, hogy a szuperjachtok több szempontból is kényelmetlenséget okozhatnak tulajdonosaiknak, főleg akkor, ha megfelelő kikötőt kell keresniük, emellett az üzemeltetésük során is számos nem várt bosszúságot okozhatnak számukra. Ezért egy olyan alternatívát kerestek, amivel minden igényt kielégíthetnek és számos kellemetlenségtől óvnák meg értékes ügyfeleiket.

Az úszó szigetet elsősorban cégeknek és befektetőknek ajánljak, mivel rengeteg ember befogadására lenne alkalmas. Ezért készek üzlethelységeket, kaszinókat, konditermeket, szépségszalonokat, bárokat, mozit és minden egyéb olyan dologgal felszerelni, amiért korábban a szárazföldre kellett menni, hogy igénybe vegyék azokat. A tervezők jelezték, hogy az úszó sziget arra is alkalmas lehet, hogy egy cég ide helyezze át a székhelyét. De luxusszállodák kialakítására is tökéletes lehet. A cég jelezte, hogy a tervek nyilvánosságra hozása óta hatalmas az érdeklődés és több milliárdossal és vállalattal tárgyalnak már az úszó szigetek eladásáról. Arról azonban nem adtak ki tájékoztatást, hogy egy ilyen „úszó paradicsom” valójában mennyibe is kerülne. Az üzemeltetési költségeiről pedig egyáltalán nem adtak ki tájékoztatást.

Forrás: globoport.hu Kattintson ide...

Tafedim tea

Igmándi Sajtműhely

WeblapWebáruház.hu

Map

free counters

Nézettség összesen

Cikk: 64 115 892 megtekintés

Videó: 38 385 267 megtekintés

MTI Hírfelhasználó

Látogatók

Összesen5884884

Jelenleg az oldalon

9
Online

Interreg CE1013 REFREsh