Eredményes félévet tudhat maga mögött a Komló-Szilvási Sportaerobic Egyesület. Többször szerepeltek külföldön is (Csehország, Szlovákia), és emellett nagyon sok hazai versenyen is sikerrel mérettetik meg magukat, dobogós helyezésekkel, kupákkal térnek haza.

Sőt, ők maguk is szerveznek: a komlói Diákolimpia az ő rendezésükben zajlik. A vezető, Réfi Eszter elmondta, ilyenkor még nagyobb náluk az izgalom, hiszen a hazai közönség előtti szereplés még inkább arra készteti őket, hogy anyai-apait beletegyenek a műsorba. Az esemény pedig mindig eléri a célját, a vidéki egyesületek szívesen jönnek városunkba.

A komlói egyesület abban is különleges, hogy 2 fiú is tartozik a csapathoz. Nekik természetesen külön ruházat, más jellegű koreográfia és zene kell, amit azért nehezebb kitalálni, mint a lányoknak. De persze megoldják, és nagy becsben tartják a srácokat.

A csapat sikerének titka lehet még az is, hogy vezetőjük külön figyel arra is, hogy a próbák jó hangulatban teljenek, és jó kapcsolata legyen mindenkivel, illetve a tagoknak egymás között. Ezt segíti a nyári táborozás is, mely a kicsiknek bejárós, a nagyoknak ott alvós hét lesz. A kezdő táncosokhoz még lehet csatlakozni, 4 éves kortól szeretettel várnak minden érdeklődőt!

Tafedim tea

Igmándi Sajtműhely

WeblapWebáruház.hu

Map

free counters

Nézettség összesen

Cikk: 72 276 847 megtekintés

Videó: 45 384 748 megtekintés

MTI Hírfelhasználó

Látogatók

Összesen6364844

Jelenleg az oldalon

6
Online

Interreg CE1013 REFREsh