Az idén a cégek több mint fele tart év végi összejövetelt, míg korábban majdnem 80 százalékuk tett így - közölte a profession.hu kedden az MTI-vel.

Az állásportál felmérése szerint sokan ősszel tartották meg a munkahelyi évzárót, a cégek csaknem 25 százaléka viszont egyáltalán nem tervezett ilyen eseményt. Akik mégis megrendezték, azok közül sokan csak kis létszámmal, vagy online szerveztek programot. Ma már az ajándékozás is ritka, mindössze 16 százalék számolt be erről.  

A járvány már tavaly visszavetette az évzáró vállalati programokat. Ugyanakkor a közleményben kiemelik, hogy bár a nehéz helyzetben anyagilag is észszerű volt a rendezvény költségeit megspórolni, ám nyilvánvalóvá vált, hogy a munkavállalóknak szükségük van ilyen találkozókra, a lezáruló év kötetlen értékelésére. A munkavállalók többsége a visszajelzések szerint is üdvözli az ilyen alkalmakat - tették hozzá.  

profession.hu felmérése online kérdőíves adatfelvételi módszerrel készült decemberben. A 18 és 65 év közötti internetezőkre nemre, korra, iskolai végzettségre, település típusra és EU-régiókra reprezentatív.

Forrás: MTI

Tafedim tea

Igmándi Sajtműhely

WeblapWebáruház.hu

Map

free counters

Nézettség összesen

Cikk: 75 092 705 megtekintés

Videó: 48 320 680 megtekintés

MTI Hírfelhasználó

Látogatók

Összesen6923623

Jelenleg az oldalon

3
Online

Interreg CE1013 REFREsh