A Magyar Bankszövetség képviselői csütörtökön személyes egyeztetések során hét civil szervezet képviselőivel találkoztak. A bankszövetség kiemelten fontosnak tartja, hogy közvetlenül megismerje a devizahiteles ügyfelek álláspontját, helyzetét, ezért több magánszemély ügyfél is meghívottja, résztvevője volt az egyeztetésnek - közölte a szövetség az MTI-vel.

A közleményben emlékeztetnek arra, hogy ez év szeptember 19-én nyitotta meg a szövetség a devizahitelezésben érintettek számára online konzultációs kapuját. Az ügyfelek és civil szervezetek nagy számban éltek a lehetőséggel, csütörtökig 307 javaslat érkezett a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail-címre.

A konzultációs folyamat során sokszínű javaslatok érkeztek, amelyek alapos szakmai végiggondolása, egymással és a társadalmi-gazdasági elvárásokkal való elemző összehasonlítása az eddigi komoly szakmai munka bázisán folyik tovább. A megoldáskeresésben természetesen csak azokat a felvetéseket lehet hasznosítani, amelyek a kormányzati irányelvekkel is összhangban állnak - írja a szakmai testület.

A bankszövetség legjobb szakmai tudása alapján, elkötelezetten dolgozik a devizahiteles kérdés társadalmilag, gazdaságilag egyaránt releváns megoldásán - olvasható a közleményben.

Forrás: MTI

Tafedim tea

Igmándi Sajtműhely

WeblapWebáruház.hu

Map

free counters

Nézettség összesen

Cikk: 75 729 249 megtekintés

Videó: 48 937 403 megtekintés

MTI Hírfelhasználó

Látogatók

Összesen7029316

Jelenleg az oldalon

9
Online

Interreg CE1013 REFREsh