Tegyük együtt tisztábbá és élhetőbbé Komlót! - fordult felhívásával a város lakóihoz Komló Város Önkormányzata.

Az idei tél legnehezebb, havas-jeges időszakán már minden bizonnyal túl vagyunk, az elmúlt hónapok hordaléka azonban sok helyen továbbra is elcsúfítja a város utcáit. Decemberben és januárban a Városgondnokság munkatársai és a lakosság is rengeteg sót, homokot és kőzúzalékot szórt ki a járdákra, utakra, hogy a csúszós, síkos részeken is biztonságosan lehessen közlekedni.

Ezeknek az anyagoknak a maradékai továbbra is a közterületeken hevernek. Az önkormányzat munkásai és a közfoglalkoztatottak folyamatosan takarítják a várost, a nagyobb forgalmú utakon és tereken kezdve, fokozatosan haladva a kisebbek felé. Komló nagy kiterjedése miatt a 100 km-t is meghaladó hosszúságú utcahálózat takarítása azonban nem megy egyik napról a másikra.

Fogjunk össze és tegyünk közösen a város tisztaságáért. Felkérjük a családi házak, lakások tulajdonosait, hogy a saját ingatlanjuk előtti járdán segítsenek eltakarítani a téli síkosságmentesítés maradékát. Ha mindenki csak néhány méteres szakasz megtisztításával hozzájárul a Városgondnokság munkájához, akkor néhány nap alatt eltűnhet az utcákat elcsúfító homok és zúzalék.

Köszönjük mindenkinek, aki segít szebbé varázsolni a város utcáit!

Forrás: Komló Város Önkormányzat

Tafedim tea

Igmándi Sajtműhely

WeblapWebáruház.hu

Map

free counters

Nézettség összesen

Cikk: 75 074 537 megtekintés

Videó: 48 303 359 megtekintés

MTI Hírfelhasználó

Látogatók

Összesen6921082

Jelenleg az oldalon

3
Online

Interreg CE1013 REFREsh