A Duna-Dráva Cement Kft. (DDC) idén is meghirdeti a nagysikerű „Duna-Dráva a Tehetségekért” ösztöndíjprogramját.

A hagyomány- és értékteremtő program keretében az eddigi évek során több, mint 1.200 tehetséges, szorgalmas, tanulmányaiban kiemelkedően teljesítő diák részesült pénzügyi támogatásban. Az idei évtől kezdve a váci régióban kiterjesztik a pályázók körét.

Az építőanyag-ipari vállalat számára kiemelten fontos, hogy a két cementgyárának a vonzáskörzetében élő fiatal tehetségek számára támogatást nyújtson, éppen ezért évről évre meghirdeti a „Duna-Dráva a Tehetségekért” ösztöndíjprogramot.

Idén október 22-ig várják azoknak az általános- és középiskolás diákoknak a jelentkezését, akik kimagasló teljesítményt nyújtanak a sport, a művészetek vagy éppen a tanulmányok területén, és szorgalmukkal példát mutatnak kortársaik számára.  

A Vácott tizenhét éve, Beremenden tizenkét éve működő program keretében a DDC eddig több mint 98 millió forint támogatást folyósított tudásuk tovább fejlesztésének érdekében a nyertes pályázóknak. A kiemelkedő tehetségű fiatalok számára az ösztöndíj 10 hónapon keresztüli anyagi támogatás, amely a 2021/2022-es tanévben általános iskolásoknak havi 8.000, míg középiskolásoknak 10.000 forintos juttatást jelent. Az idei évtől kezdve pedig a váci régióban kiterjesztik a pályázók körét, hogy minél több fiatalt támogassanak álmaik elérésében.

A Duna-Dráva Cement Kft. Ifjúsági és Innovációs Alapítványa idén is várja a Váci vagy a Beremendi Cementgyár vonzáskörzetében tanuló diákok jelentkezését!

A pályázatokat 2021. október 22-ig lehet benyújtani!

Forrás: DDC / duna-drava.hu / duna-drava.hu

Tafedim tea

Igmándi Sajtműhely

WeblapWebáruház.hu

Map

free counters

Nézettség összesen

Cikk: 67 436 614 megtekintés

Videó: 41 187 933 megtekintés

MTI Hírfelhasználó

Látogatók

Összesen6052513

Jelenleg az oldalon

7
Online

Interreg CE1013 REFREsh