Baranya megye erdei rendkívül változatosak: hegységi, dombsági és síkvidéki erdők megtalálhatók itt, gazdag növény- és állatvilággal. 

A Mecsekerdő „Négy évszak az erdőben” címmel ismét fotópályázatot hirdet, amelyre az erdő világát, az erdei élet különleges pillanatait, sokszínűségét — növényeket, állatokat, tájakat – és erdei turisztikai látványosságokat – kilátók, pihenők, kisvasút – megörökítő, a Mecsek, a Dél-Zselic és az Ormánság természeti környezetében született képeket vár.

A pályázaton mindenki részt vehet, aki szeretné megosztani erdőjárásának élményeit, legyen az bármelyik évszakban. Egy pályázó akár két képpel is indulhat, a fotók digitális fényképezőgéppel, mobiltelefonnal, vagy analóg fényképezőgéppel egyaránt készülhetnek, de csak e-mailen küldhetők be, 2021. október 19-éig.

A beérkezett képeket a Mecsekerdő zsűrizi, a kiválasztottak a Mecsekerdő 2022-es falinaptárában szerepelnek, az alkotók pedig nyereményben részesülnek.

A Mecsekerdő a nyerteseket 2021. október 31-éig e-mailben értesíti, a kiválasztott fotókat és készítőjük nevét a Mecsekerdő honlapján és facebook oldalán is közzéteszi.

A Mecsekerdő 2021. december 1-15. között az összes beküldött fényképet közönségszavazásra bocsátja facebook oldalán, a legtöbb szavazatot – kedvelést – elérő kép alkotója szintén nyereményben részesül.

Részvételi szabályzat:

A „Négy évszak az erdőben” című fotópályázat szervezője a Mecsekerdő Zrt. (7623 Pécs, Rét u. 8.)
A pályázat keretében a baranyai természetért rajongó fotósoknak biztosítunk megjelenési lehetőséget az erdőgazdaság 2022-es Falinaptárában, valamint éves és időszakos kiadványaiban és egyéb felületein.
 
Részvételi felvételek:

A fotópályázaton természetes személyek vehetnek részt, amatőr és hivatásos fotósok egyaránt nevezhetnek, életkortól függetlenül.
A részvétel ingyenes, nevezési, regisztrációs díj nincs.
Minden pályázó maximum 2 képet küldhet be.
A képek kizárólag saját munkák lehetnek. Nevezésükkel a pályázók elismerik, hogy a beküldött fotók felett korlátlan felhasználási joggal rendelkeznek, harmadik fél jogait nem sértik.

A fényképeket kizárólag e-mailben várjuk csatolmányként, a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. címre.

Beküldési határidő 2021.10.19. 12:00 óra.
A levélnek tartalmaznia kell az alábbi információkat:
- fotós neve;
- fotózás helyszíne (pl. Kelet-Mecsek, Orfű, Zengő stb.);
- melyik hónapban készült;
- opcionálisan: cím vagy rövid leírás, fotós bemutatkozása.

Forrás: Mecsekerdő Zrt.

Fotók: Lippert Károly

Tafedim tea

Igmándi Sajtműhely

WeblapWebáruház.hu

Map

free counters

Nézettség összesen

Cikk: 75 084 031 megtekintés

Videó: 48 314 427 megtekintés

MTI Hírfelhasználó

Látogatók

Összesen6922784

Jelenleg az oldalon

6
Online

Interreg CE1013 REFREsh