A programok délelőtt 10 órakor kezdődtek, melyet többek közt színesítették kulturális és sport programok is.

A fesztiválon Komló Városát képviselték a Főnix íjászai, Cool Step Dance Team, Antigravity csoport egy része (Laufer Lívia, Sándor Petra és Ignácz Vendel) is képviseltette magát. Mánfa község jó hírnevét a Mánfai Nyugdíjas dalkör, A Vidéket a Dombóvári Városi Fúvószenekar, Magyarhertelendi Country Bandits, Magyarhertelendi Bordalkör Bátor Zoltán motoros show-ja, Láncsóki Rejkó zenekar, Elvis show, III. Dunakanyar hangja verseny döntősei

(Szabó Bence, Mester Enikő, Varga -Kovitár Balázs, Simon Olivér, Papp Attila, Magyar Csaba). A napot utca bál zárta, melyen Pozsgai Attila és ifj. Kovács János húzta hajnalig a talpalávalót!

Bódizs Éva, az egyik szervező válaszolt kérdéseinkre:

KM: Hogyan értékelnéd a rendezvényt?

B.É.: Véleményem szerint nagyon jól sikerült a rendezvény és mindenképp szeretnénk folytatni.

KM: Milyen rendezvények várják idén a Mánfára látogatókat?

B.É.: Idén mi rendezzük a kistérségi szüretet. A Mánfa Fejlődéséért Egyesület beszélgető estéket szervez illetve a Mánfai Roma Nemzetiségi Önkormányzat szervezésében lesz Romanap is.

KM: Mit érdemes meglátogatni Mánfán?

B.É.: Mindenképp érdemes meglátogatni az Árpád-kori templomot, a kőlyuki barlangot és a faluban található Sarlós Boldogasszony, és Mánfa életfája szobrokat.

"Mánfa Legerősebb Embere" Hajós Tamás lett, legerősebb asszonya Hajósné Kelemen Judit. A Mánfa Legerősebb embere verseny számai közé tartoztak a Söröshordó hajítása, fekve nyomás, talicskatolás, farönkcipelés, súly kitartása. A pingpongosoknál Rab Kornél diadalmaskodott. Valamint volt még aszfalt rajzverseny, akadályverseny Mánfa Totóval, söröshordó fekve nyomás.

További információk: www.manfa.hu

Forrás: Miki

Tafedim tea

Igmándi Sajtműhely

WeblapWebáruház.hu

Map

free counters

Nézettség összesen

Cikk: 75 702 369 megtekintés

Videó: 48 914 871 megtekintés

MTI Hírfelhasználó

Látogatók

Összesen7024955

Jelenleg az oldalon

4
Online

Interreg CE1013 REFREsh