Ünnepi díszbe öltözött a belváros, sűrűsödnek a karácsonyváró programok. Minden vasárnap a Városház téren adventi műsorokkal hangolódhatunk a szentestére. Itt a Borbála hét változatos programja is, de a folytatásban sem csalódunk.

Élményekben gazdag gyermekprogramokkal és felnőtteknek szóló eseményekkel készül továbbra is Komló városa a karácsonyra.

A Luca nap a Gergely naptár bevezetése előtt a legrövidebb nap volt, melyhez rengeteg babona, szokás, hiedelem, jóslás, tiltás kapcsolódik.

December 9-én a Közösségek Háza szeretettel várja a kicsiket ebből az alkalomból egy vidám Luca napi játszóházba. A Kreatív Műhely által szervezett programok között

- mézeskalács díszítés

- csuhé és gyapjúdísz készítés

- ajándék doboz és süti gyártás

- gyöngyfűzés

- gyertyaöntés

szerepel. A játszóház 16.30-tól 18.30-ig tart. Krausz Betti Luca napi dalolgató című foglakozása 17.00 órakor kezdődik. A részvétel ingyenes.

A felnőttek sem maradnak programok nélkül. December 12-én 18.00 órakor immár hagyományosan a Színház felső aulájában tartja Karácsonyi Koncertjét a Him Singers Énekegyüttes. Minden érdeklődőt szeretettel várnak.

Fotó: Közösségek Háza

Tafedim tea

Igmándi Sajtműhely

WeblapWebáruház.hu

Map

free counters

Nézettség összesen

Cikk: 75 705 435 megtekintés

Videó: 48 918 836 megtekintés

MTI Hírfelhasználó

Látogatók

Összesen7025553

Jelenleg az oldalon

5
Online

Interreg CE1013 REFREsh