Ezen a télen nem okozott még komoly fennakadásokat a közlekedésben a nagy hó. Bár már jócskán benne vagyunk a hideg évszakban, január elejéig nem volt jelentősebb hóesés.

Az év eleji számottevő havazással járó úttisztítási feladatokat igazán hatékonyan, gyorsan és gördülékenyen oldotta meg a Komlói Városgondnokság. A jelentős mennyiségű csapadékot előre jelezte a Meteorológiai Szolgálat és az sem mellékes hogy hétköznap hullott a csapadék.

Bogyai László, a Városgondnokság vezetője elmondta, ezen a reggelen dolgozói már reggel fél ötkor munkába álltak, hogy megtisztítsák a járdákat, közterületeket.

Elsősorban a kórházhoz, közintézményekhez vezető utakat, járdákat takarították. Elsőbbséget élvezett az autóbuszöblök, a gyalogátkelőhelyek, valamint a kökönyösi, újtelepi és szilvási lépcsősorok akadálymentesítése.

Jelenleg több brigád több telephelyen jelentős számban áll rendelkezésre, 5-600 fő vett részt a hóeltakarításban.

Talán nem tudja mindenki, hogy a családi házas övezetekben a tulajdonosoknak is van feladatuk, de a társasházak lakói is aktívan részt vesznek a hó eltakarításában. Bogyai László kiemelte, sok társasházban a lakók rögtön reagálnak a havazásra és megelőzik a Városgondnokság embereit.

Az intézmény igazgatója hangsúlyozta, szívesen veszik a lakosság bejelentéseit telefonon, személyesen és akár levélben is. Indokolt, akut esetben akár egy órán belül is a helyszínre érkeznek az intézmény dolgozói.

Végül a közelgő újabb havazásra tekintettel Bogyai László mindenkinek balesetmentes közlekedést kívánt.

Tafedim tea

Igmándi Sajtműhely

WeblapWebáruház.hu

Map

free counters

Nézettség összesen

Cikk: 75 726 688 megtekintés

Videó: 48 935 487 megtekintés

MTI Hírfelhasználó

Látogatók

Összesen7028975

Jelenleg az oldalon

9
Online

Interreg CE1013 REFREsh