Hagyományteremtő szándékkal szervezi Kusz Péter és Szilvás-Somág városrész képviselője az első Szilvási Majálist. A főszervező és Mink Ernő szerint fontos, hogy a családok, idősek, gyerekek megtalálják egymást, szabadidős programokon kikapcsolódva formálják a közösséget.

Kusz Péter kiemelte, városi rendezvényt szándékoznak szervezni, nem csak Szilvás városrész lakóit várják az eseményre, Komló bármely pontjáról érkező vendégeket szívesen fogadják. A piros tízemeletessel szembeni játszótérre szervezik a majálist.

A tavaszi mulatság május 14-én, szombaton a Vértanúk utca 17-25 számú házak között kerül megrendezésre. 10.00 órától remek programok várnak minden korosztályra, a tombolasorsolás 16.30-kor kezdődik. Addig pedig Hangoló, gyermekszínház, népi játszóház, bűvész és karate bemutató szórakoztatja a közönséget.

Egész nap állatsimogató, rendőr-és rallyautó bemutató, kézműves műhely, légvár, csillámtetoválás foglalja el a gyerekeket. Az édesszájúaknak óránként cukorkaágyúzás, a finom falatok kedvelőit büfé, kürtőskalács, vattacukor, hot-dog várja.

Kusz Péter köszönettel és örömmel számolt be a nem kevés támogatóról, akik hozzájárultak a rendezvény anyagi költségeihez. Szeretettel várnak minden szórakozni vágyót. Napjainkban egyre nagyobb szükség van ezekre a közösségépítő megmozdulásokra.

Tafedim tea

Igmándi Sajtműhely

WeblapWebáruház.hu

Map

free counters

Nézettség összesen

Cikk: 75 754 801 megtekintés

Videó: 48 953 953 megtekintés

MTI Hírfelhasználó

Látogatók

Összesen7032277

Jelenleg az oldalon

8
Online

Interreg CE1013 REFREsh