A pécsi Természettudományi Múzeum madárfotókból összeállított időszakos kiállításra vár minden természetkedvelőt, érdeklődőt. A tárlat ötvenkét alkotó munkáit mutatja be.

Madarak földön, égen-2016, ezzel a címmel nyílik szombaton az a fotókiállítás, mely méltán tarthat számot széles körű érdeklődésre.

A tárlat a JPM Természettudományi Múzeum, Pécs, Szabadság utca 2. szám alatt látható november 12-től, szombattól. A kiállítást megnyitja Kisbenedek Tibor a JPM Természettudományi Osztály osztályvezetője 12.00 órakor.

A múzeum minden évben lehetőséget biztosít a BirdPhotography.Hu alkotásainak kiállítására. A BirdPhotography.Hu 2008-ban indult Palánkai Zsolt alapításában. Az oldal rövid idő alatt lett népszerű, több száz regisztrált felhasználó művészi, profi képeket töltött fel az oldalra.

Ezek után csatlakozott a csapathoz Ónodi Miklós és Völgyi Sándor, akik madármegfigyelésben és természetvédelemben is több éves tapasztalattal bírnak. A visszajelzések azt mutatták, az oldal ugyan a természetfotózásnak csupán egy kis szegmensét mutatja meg, mégis komoly igény mutatkozik rá.

Forrás: BirdPhotography.Hu

Tafedim tea

Igmándi Sajtműhely

WeblapWebáruház.hu

Map

free counters

Nézettség összesen

Cikk: 75 093 366 megtekintés

Videó: 48 320 996 megtekintés

MTI Hírfelhasználó

Látogatók

Összesen6923659

Jelenleg az oldalon

6
Online

Interreg CE1013 REFREsh