Pöndölyökkel ezelőtt...című műsorukkal lép fel szombaton jelenlegi és az induláskor is jelen lévő táncosaival, zenészeivel a Magyar Kultúra Napján kitüntetett táncegyüttes. A fellépés összefoglaló, visszatekintés az elmúlt húsz esztendőre.

2017. január 21-én, a Magyar Kultúra Napja alkalmából a Pöndöly Egyesület Komló Város Képviselő-testületétől Komló Város Közművelődéséért kitüntetést kapott. Nem véletlenül, hiszen az együttes hazai és nemzetközi fellépéseken bizonyította tehetségét, lelkesedését. A néptánc és a folklór múltunk szerves része, a Pöndöly táncegyüttes hagyományőrző tevékenysége üde színfoltja városunknak. Fennállásuk húsz éve alatt számos megyei és országos díjat érdemeltek ki néptánc kategóriában.

Szeretettel várnak mindenkit a 20 éves Pöndöly táncegyüttesek jubileumi műsorára 2017 január 28-án, szombaton a Színház-és Hangversenyteremben. Két előadás is lesz délután, 14.00 és 18.00 órakor. Fellépnek a Pöndöly egykori és jelenlegi táncosai, zenészei. Kísér: a Sárarany zenekar és a Vörös rezesbanda.

Jegyek kaphatóak a Komlói Színház nyitvatartási idejében. Belépő: 1500.-

Forrás, fotók: Pöndöly

Tafedim tea

Igmándi Sajtműhely

WeblapWebáruház.hu

Map

free counters

Nézettség összesen

Cikk: 67 633 495 megtekintés

Videó: 41 366 069 megtekintés

MTI Hírfelhasználó

Látogatók

Összesen6064390

Jelenleg az oldalon

9
Online

Interreg CE1013 REFREsh