Új külsőt kapott Komló központjában a Városház tér. A helyi közfoglalkoztatottaknak köszönhetően új, időtálló burkolattal látták el az itt található támfalakat.

Az eltelt évtizedek rajta hagyták a nyomukat a komlói Városház tér építményein, különösképpen a teret határoló támfalon. A város ezért a töredezett, rossz állapotú burkolat cseréje mellett döntött. Elvégre Komló központjáról van szó, ahol a tömegrendezvények többségét – köztük nemzetközi eseményeket is – rendezik, ezért minden tekintetben „szem előtt van”.

A munkát a helyi közfoglalkoztatottak bevonásával végezte el a Városgondnokság csapata. A támfal burkolatát és fedköveit időjárásálló, Horvátországból származó kőlapokra cserélték. Ezek tartósak és időjárásállóak, ráadásul korábban már végeztek felújításokat ugyanezzel a kőtípussal a téren, ezért esett most is rá a választás. Ezzel a téren az ilyen típusú burkolatok megvalósítsa több ütemben, de befejeződött.

„Az idei évre még számos, további közterület-felújítás szerepel az önkormányzat tervei között” – tudtuk meg Polics József polgármestertől. „Például a Városház téren is tervezünk újabb burkolatjavításokat. A munkák időzítése erősen függ majd a nyári nagyrendezvényektől, amelyek időpontjában természetesen minden érintett utcának és térnek kifogástalan állapotban kell lennie.” – tette még hozzá.

Forrás: Komló Város Önkormányzat

Tafedim tea

Igmándi Sajtműhely

WeblapWebáruház.hu

Map

free counters

Nézettség összesen

Cikk: 75 614 869 megtekintés

Videó: 48 802 879 megtekintés

MTI Hírfelhasználó

Látogatók

Összesen7003983

Jelenleg az oldalon

5
Online

Interreg CE1013 REFREsh