Régebbi olvasóink számára bizonyára feltűnt az a néhány apró változtatás, ami a mai napon került fel honlapunkra. Mivel az utóbbi hónapokban többen is jelezték, hogy az archívumban található videók nem a legjobb minőségűek, ezért elhatároztuk, hogy elérhetővé tesszük a videók DVD minőségben való letöltését. Az ehhez szükséges technikai fejlesztéseket elvégeztük és a mai naptól az archívumban található videók letölthetővé váltak. Ezekben a válságos időkben ezt ingyen nem tehetjük, de igyekeztünk a letöltés árait lehetőség szerint alacsonyra szabni.

Ezentúl a friss anyagok feltöltés után 1 hónapig csökkentett áron érhetők el, ami alól csak a nagyméretű videók lesznek kivételek.

Lehetőség lesz a továbbiakban az oldal támogatására is, amennyiben a kedves olvasók érdemesnek tartják erre honlapunkat. A videók árának kifizetésére és az oldal támogatására egyelőre csak az emelt díjas SMS szolgáltatás van beüzemelve, azonban már folyamatban van az egyéb fizetési lehetőségek megteremtése. Mivel az SMS fizetés csak itthonról érhető el, ezért akik videót szeretnének külföldről letölteni, vagy esetleg támogatnának bennünket, azoktól türelmet kérünk.

Bár ez a (számunkra) legköltségesebb módja a fizetésnek, ez a legegyszerűbb és legkényelmesebb a felhasználók számára. Ezért lett ez a mód elsőként beüzemelve. Az egyéb fizetési módok kevesebb költséggel járnak, így várhatóan azoknál kedvezőbb árakat tudunk majd biztosítani.

Minden egyes videó letöltésével, vagy támogatói SMS-el oldalunk további fejlesztéséhez járulnak hozzá. Reméljük rendszeres olvasóink, amennyiben úgy gondolják, hogy megérdemeljük, egy kis anyagi segítséggel támogathatják munkánk további folytatását.

Köszönjük eddigi megtisztelő figyelmüket, várjuk Önöket továbbra is!

Tafedim tea

Igmándi Sajtműhely

WeblapWebáruház.hu

Map

free counters

Nézettség összesen

Cikk: 70 378 794 megtekintés

Videó: 43 677 435 megtekintés

MTI Hírfelhasználó

Látogatók

Összesen6204444

Jelenleg az oldalon

4
Online

Interreg CE1013 REFREsh