Az NB I-es csapatbajnokság 3. köre Szegeden került megrendezésre.

A DÖKE Komló csapata optimistán készülődött a Tisza-parti megmérettetésre, mivel a technikás, építő jellegű játékot favorizáló gombozóinknak egyértelműen jobban fekszenek az olyan egyenletesen jó minőségű pályák, mint amilyenek fogadták a csapatokat. Bár csapatunk legerősebb összeállításában érkezett (Fülöp, Pákai, Szendrey, Trecskó), kissé aggasztó volt, hogy tartalék játékos nem állt rendelkezésre ezúttal.

Jól indult a verseny komlói részről, sorra jöttek a győzelmek – végre mindenki formaidőzítése jó volt, és nagyon jól kisegítették egymást a csapattársak, mindig volt valaki, aki szállította a csapatgyőzelemhez éppen szükséges egyéni győzelmet vagy döntetlent. A lendület kitartott a játéknap végéig, veretlenül, 8 győzelem és 1 döntetlen állt a DÖKE Komló neve mellett a tabellán. Különösen sokat jelentett a fő rivális Testvériség elleni rangadón szerzett 3 pont – mely azt jelentette, hogy a tavaszi 2 pontos hátrányt ledolgozva, 6 pont előnnyel állt élre a DÖKE Komló csapata, a hazai pályán sorra kerülő október végi záró forduló előtt.  

Az NB I. élmezőnyének állása a 3. forduló után:

1. DÖKE Komló 63 pont
2. Testvériség SE I. 57 pont
3. Vasi GE 47 pont

Pákai György nyerte meg a Hédl Ferenc Emlékversenyt

Kivételesen csak 2 komlói versenyző képviselte az NB I-es játéknapot követő vasárnapi Hédl Ferenc Emlékversenyen.

Pákai György és Trecskó János is abban bízott, hogy előző napi jó formáját átmenti az egyéni versenyre. A 31 fős mezőnyben ez most Gyurinak sikerült jobban, olyannyira, hogy a 9 fordulós svájci rendszerű versenyt szoros küzdelemben megnyerte. Trecskó János is szépen hajrázott, 11. helyével éppen csak leszorult a II. osztályú mezőny dobogójáról.

Eddig a terveink szerint alakul az őszi versenysorozat, a mostani kiváló szerepléssel, az október végén Komlón megrendezendő záróforduló előtt csapatunk a saját kezébe vette sorsát.

Forrás: Döke

Tafedim tea

Igmándi Sajtműhely

WeblapWebáruház.hu

Map

free counters

Nézettség összesen

Cikk: 75 068 263 megtekintés

Videó: 48 294 738 megtekintés

MTI Hírfelhasználó

Látogatók

Összesen6920167

Jelenleg az oldalon

7
Online

Interreg CE1013 REFREsh