Igencsak jó sorozatot tudhat maga mögött a KBSK, hisz utoljára a Bányász Stadionból a Dunaújváros vitt el pontot szeptember 1-én (2:2). A vendégek idegenbeli mutatója igencsak gyengécske a volt a forduló előtt, hisz utoljára vendégként szeptember 8-án nyertek Nagyatádon 3:2-re. Érdekesség, hogy a vendéglátó komlói fiúk legutóbbi három bajnokijukon Kökönyösben 2:1-re nyertek, s Horváth Lajos edző is ezt az eredményt tippelte a mérkőzés előtt. Érdekesség még, hogy a Bányászé a legjobb hazai mutató, hisz saját pályájukon még veretlenek. Horváth edző dolgát nehezítette, hogy Puskar, Savicic és Herak tartózkodási engedélye lejárt így ők nem léphettek pályára.

A három hiányzó ellenére is kiegyenlített volt a felek játéka, mindannak ellenére, hogy eleinte Bárkányiék tartózkodtak többet az ellenfél kapujánál. A félidő végére azonban a Bonyhád kezdett magára találni, s ha nem ment 20 méterre Herbert kapus lábbal, akkor vezethetett volna a BVLC a szünet kezdete előtt. A második félidőben valamelyest javult a játék, elsősorban a kék-mezesek részéről, s ennek köszönhetően a 65. percben Kalmár Bence megszerezte a vezetést. A gól után több ziccert is elhibáztak a komlói támadó szekció tagjai, s hál istennek a vendégek nem büntettek, így veretlenül zárta hazai környezetben a KBSK. A szurkolók ezúttal nem adták át a mérkőzés legjobbjának járó díjat, hanem a ma hajnalban elhunyt társuknak, az 51 éves korában Skrionya Gábornak (Pumpaduda) ajánlották. Isten nyugosztaljon Gábor! Részvétünk a családnak!

Jegyzőkönyv:

Komlói BSK – Bonyhád VLC 1:0 (0:0)

Komló, Bányász Stadion, néző

Játékvezető: Ferencz Norbert , Asszisztensek: Kovács Zsolt Golubics Zoltán

KBSK: Herbert-, Takács, Halasi, Kelemen, Kovac, Keresztes, Bárkányi, Kalmár B, Kovács (Kis-Varga 70.p), Piti (Kozma 81.p) , Czonev (Iván 60.p.).

Edző: Horváth Lajos

BVLC: Kovács L-, Pfaff (Szabó 81.p), Takács, Kirch, Kardosa, Tóth, Máté N, Máté R, Fekete (Hencz 67.p), Sebestyén (Mondovics 67.p), Márk.

Edző: Kneisz Mátyás

Gól: Kalmár B 65. perc

További eredmények:

Dombóvár FC Rutin – Szentlőrinc SE 2:1

Bölcske SE PMFC Matias II 1:0

Balatonlelle SE – BFC Siófok II 1:1

Tolnai VFC – Nagybajom AC 1:3

Híd SC – Tolle UFC Szekszárd

Nagyatádi FC Dunaújváros PASE 0:2

Forrás: Miki

Tafedim tea

Igmándi Sajtműhely

WeblapWebáruház.hu

Map

free counters

Nézettség összesen

Cikk: 75 745 140 megtekintés

Videó: 48 949 608 megtekintés

MTI Hírfelhasználó

Látogatók

Összesen7031544

Jelenleg az oldalon

1
Online

Interreg CE1013 REFREsh