Szép játékkal, megérdemelten nyert a Komló hazai pályán a Szigetszentmiklós ellen. A szurkolók ismét kitettek magukért, lelkesen bíztatták csapatukat.

Sajnos a vasárnap Dunaharasztiban játszott mérkőzés nem hozott kedvező eredményt. Varga Balázs hét elején még bizakodott, hogy nyerni tudnak az agresszív játékot képviselő rámenős csapattal szemben. Győzni utazunk el, jelentette ki az edző.

Az előző körben Dunaharaszti legyőzte az erős bajnokesélyes Újbudát. Ennek ellenére Varga Balázs úgy vélte, csapata közel azonos képességű, van esély a győzelemre. Minden mérkőzés előtt tájékozódnak az ellenfél taktikai játékáról, erősségeiről, ennek fényében is győzelemben bízott az edző.

Már a mérkőzés negyedik percében hátrányba került a Komló. A hazaiak végig tartották előnyüket, sőt a végére újabb gólt szereztek. A Komlói Bányász több támadócserével is próbálkozott, a végeredmény így is 2-0 lett.

Dunaharaszti-Komló 2-0 (1-0)

Labdarúgó NB III., 3. forduló.

Dunaharaszti: Kalmár – Farkas, Rétsági, Márton, Méder (Szmola, 73.) – Kovács G., Gacsal, Dabasi, Ablonczy (Aranyos, 62.) – Rebecsák (Szalay, 81.), Mészáros D. Vezetőedző: Króner Péter.

Komló: Herbert – Vágner, Bodó, Károly, Preininger (Horváth P., 46.) – Korbuly, Szabó B. – Dömény (Kovács Patrik, 57.), Márkvárt P., Bata – Mészáros T. (Kovács Péter, 72). Vezetőedző: Varga Balázs.

Gólok: Ablonczy (4.), Szmola (89.).

Tafedim tea

Igmándi Sajtműhely

WeblapWebáruház.hu

Map

free counters

Nézettség összesen

Cikk: 75 877 031 megtekintés

Videó: 49 056 684 megtekintés

MTI Hírfelhasználó

Látogatók

Összesen7053496

Jelenleg az oldalon

6
Online

Interreg CE1013 REFREsh