Tisztelettel meghívunk mindenkit az Őszinteség, Jószívűség, Tolerancia Képzőművészeti Kiállításra, melynek megnyitója 2011. október 15-én 14:00 órakor lesz a Kozármislenyi Művelődési Házban. A kiállítás 2011. november 4-ig lesz látogatható.

A festmények egy olyan világot tárnak elénk, ami eddig ismeretlen volt számunkra. Alkotóik, olyan amerikai, kanadai, kínai és tajvani művészek, akik a Fálun Dáfá (más néven: Fálun Gong) önművelési utat járják. A festőművészek a Fálun Dáfá elvei alapján a világmindenségről alkotott megértésüket ábrázolják.

Minden festmény a jó és rossz közötti kapcsolatot tükrözi, valamint az "Őszinteség, Jószívűség, Tolerancia" elveibe vetett hitüket. A képek hatására az élet mély értelmét lehet megérteni.

A festmények az emberi jogsértésekre is felhívják a figyelmet, amelyet a Fálun- Gong gyakorlók nap, mint nap elszenvednek Kínában, mert magasabb erkölcsi szintű életet szeretnének élni. A festőművészek közül néhányat le is tartóztattak Kínában művelési gyakorlásuk miatt. Tájékozódás az alábbi linkeken:

www.hu.clearharmony.net

www.falundafa.hu

www.kilenckommentar.hu

Kattintson ide...

Kattintson ide...

Tafedim tea

Igmándi Sajtműhely

WeblapWebáruház.hu

Map

free counters

Nézettség összesen

Cikk: 60 277 496 megtekintés

Videó: 35 706 102 megtekintés

MTI Hírfelhasználó

Látogatók

Összesen5700876

Jelenleg az oldalon

4
Online

Interreg CE1013 REFREsh