Egyre népszerűbb a MÁV-Start online alkalmazása, a regisztrálók száma meghaladta a 750 ezret - közölte a vasúttársaság hétfőn az MTI-vel.

A járvány előtt még csak minden tizenhetedik belföldi utas vásárolt a MÁV-applikációban, július végén viszont már minden nyolcadik.

A nemzetközi jegyek 16,5 százalékát értékesítették az alkalmazáson keresztül. Hozzátették, hogy az internetes jegyeladás a Nyugati pályaudvar és Vác közötti szakaszra a legnépszerűbb, de a Keleti pályaudvar és Gödöllő közötti utazásra, valamint a székesfehérvári vonalra is sokan váltottak jegyet.    

A 750 ezredik regisztráló 50 ezer forintos, menetjegyekre beváltható utalványt kapott a MÁV-Start vezérigazgatójától. Kerékgyártó József a közlemény szerint üdvözölte, hogy az online felületek egyre népszerűbbek, és a fejlesztések folytatását ígérte, amelyhez az utasok visszajelzéseire is számít.    

A MÁV-applikációt 2018 májusában vezették be, és folyamatos fejlesztést követően közös platformra került az Elvira jegyvásárlási rendszerrel. A két alkalmazás részesedése a jegy- és bérleteladásokban több mint 25 százalék.

Forrás: MTI

Tafedim tea

Igmándi Sajtműhely

WeblapWebáruház.hu

Map

free counters

Nézettség összesen

Cikk: 74 208 611 megtekintés

Videó: 47 342 472 megtekintés

MTI Hírfelhasználó

Látogatók

Összesen6758283

Jelenleg az oldalon

7
Online

Interreg CE1013 REFREsh