Már majdnem egy hónapja úton van városunk bringása, Szinyákovics Béla. Május 29-én indult Európa legnyugatibb fokának meghódítása felé.

Komlóról barátok sokasága kísérte Bonyhádig. Volt aki drótszamáron, mások motoron, gépkocsin követték Tolna megyébe.

Június 9-én küldött fotóján két olasz hölggyel pózol, szemmel láthatóan élvezi az utazást. A hölgyek gratuláltak Bélának, elámultak küldetésén.

Marseille-ben június 16-án, csütörtök délután az Avenue Pradon találkozott egy magyar, Moldován Árpád Zsolt, Szinyákovics Bélával. Rajta keresztül is üzeni, hogy jól van, még aznap továbbindul.

Szombaton már Montpelliertől 12 kilométerre a Carnon Plagen kerekezett. Mivel modern technikai eszközök nincsenek nála, itt ismét egy honfitársával üzent, hogy jól érzi magát, ereje teljében van. Tovább indult Portugália felé.

Ezután is várjuk újabb bejelentkezéseit a nyolcezer kilométeres vállalkozásról. Hihetetlen, ahogy Béla teljesen természetesnek veszi hogy egyedül, minden segítség nélkül állja a sarat. Gyorsabban halad mint eltervezte, így valószínűleg rövidebb idő is elég lesz hogy teljesítse álmait és elérje a Szikla-fokot.

Tafedim tea

Igmándi Sajtműhely

WeblapWebáruház.hu

Map

free counters

Nézettség összesen

Cikk: 75 068 430 megtekintés

Videó: 48 295 095 megtekintés

MTI Hírfelhasználó

Látogatók

Összesen6920192

Jelenleg az oldalon

4
Online

Interreg CE1013 REFREsh