Az „A” csoportot Baráth Gyula tippelte meg:

Mi szerint a Lengyelek megverik a görögöket, az oroszok kikapnak a csehektől, a csehek ikszelnek a görögökkel, a lengyelek megverik az oroszokat, a csehek megverik a lengyeleket, a görögök kikapnak az oroszoktól. Tehát a csehek és a lengyelek tovább jutnak.

Sok szoros meccs lesz, sok múlik azon, hogy melyik csapatnak, hogy sikerül a formába hozása. Titkos esélyes mindig az angol válogatott. A végén odaérhet még Portugália is. De a hollandok sem esélytelenek. Vagy egy fekete ló…

A „B” csoport „elemzésére” ILÁT kértem fel. A foci csapat főszurkolóját:

Nagyon nehéz csoportot választottam, de egyben számomra igen egyértelműt is. Köztudott, hogy hosszú évek óta mennyire holland - fan vagyok, így számomra egyáltalán nem kérdés, ki fog a csoport első helyén végezni. Na, de vágjunk bele az esélylatolgatásba!

Hollandia - Dánia 2-0

Németország - Portugália 1-2

Dánia - Portugália 0-1

Hollandia - Németország 1-3

Portugália - Hollandia 1-1

Dánia - Németország 0-1

A csoportból tehát első helyen a hollandok, másodikon a portugálok jutnak tovább. A német válogatott pedig mehet szépen haza

A 2012-es labdarúgó EB-t Hollandia nyeri meg, nagy örömet okozva ezzel szurkolóinak - és nekem is.

Szerintem spanyol - holland döntő lesz, melyet nagy csatában, fordulatokkal tarkított mérkőzésen a tulipánosok nyernek 3-1-re.

A „C” csoport eredményeinek megtippelésére Balogh Bettinát a DÖKE elnökét kértem fel, aki diplomatikusan csak ennyit mondott:

C csoport végeredménye:

1. Spanyolország

2. Olaszország

3. Horvátország

4. Írország

EB győztes Spanyolország együttese lesz

A „D” csoport „elemzésére” Németh Norbertet kértem a Komlói KC elnökét:

Köztudott, hogy angol szurkoló vagyok, mióta az eszem tudom, ez abban is megnyilvánul, hogy véleményem szerint a Premier League vitathatatlanul a top bajnokság a világon, így Angliát várom a D qvartett élére, rájuk férne már némi siker válogatott szinten is és Hodgson személyében végre van egy jó edzőjük is.

A másik továbbjutó helyért nagy harcot várok a Gallok és a házigazda Ukrajna közt,parázs csata lesz. Úgy gondolom,hogy a svédek simán kipottyannak a D jelű négyesből.

Az EB döntőjébe nem meglepő módon az Angolokat várom, ellenfelük egy meglepetés csapat lesz,bár nem kizárt,hogy a címvédő Hispánok idén nyáron is remekelnek.

Játékvezetőként nem is mondhatok mást, minthogy remélem Kijevben a döntőn lesz magyar a gyepen, mert ha magasan jegyzett labdarúgóink nem is, de játékvezetőnk van. Hajrá Kassai Viktor!

Forrás: Miki

Tafedim tea

Igmándi Sajtműhely

WeblapWebáruház.hu

Map

free counters

Nézettség összesen

Cikk: 75 733 449 megtekintés

Videó: 48 940 170 megtekintés

MTI Hírfelhasználó

Látogatók

Összesen7029863

Jelenleg az oldalon

4
Online

Interreg CE1013 REFREsh