Megkezdték szereplésüket az NB III Dráva Csoportjában a labdarúgók. Első mérkőzésüket a Siófok II ellen vívták Kilitiben. A mérkőzés jó negyven perccsúszással kezdődött, mert a pálya zárva volt, s így a játékosoknak és a bíróknak is át kellett mászniuk a kerítésen. A mérkőzést a sereghajtó „házigazda” siófoki együttes nyerte 2:1-re. Ez a tavasz rendkívül fontos Horváth Lajos együttesének, hisz mindenképpen az első ötben kell végezniük, ha az NB III-ban szeretnének maradni. A következő összecsapás szombaton vár 9 új játékost felvonultató komlóiakra a Nagybajomi AC ellen Kökönyösben a Bányász Stadionban szombaton 15 órakor.

Az NB 1/B nyugati csoportjában szereplő kézilabdázóink ugyan pihentek az elmúlt hétvégén, de így is megőrizték második helyüket a bajnokságban. Papp László edző csapata hétvégén, a labdarúgókhoz hasonlóan szombaton fogadja a vendég Várpalotai Bányász csapatát a bányász rangadón, melyen egyedül Paic Róbert fog hiányozni sérülése miatt. A mérkőzés szombaton 17 órakor kezdődik a Komlói Városi Sportközpontban

A DÖKE kézilabdázói szintén „szabadnaposak” voltak az elmúlt hétvégén. Ők az NB III-ban a harmadik helyről várják a vasárnapi folytatást, ellenfelük az a Szigetvár II lesz akiket ősszel idegenben 10 góllal vertek. Azonban ez a mérkőzés nem lesz sétagalopp Baráth Gyula tanítványai számára, hisz a vendégek alaposan megerősödtek a tél folyamán. A DKKC keretéből mindenki egészséges így teljes létszámban lesznek jelen a fiúk a vasárnap 16 órakor kezdődő derbin, melyet a Kökönyösben a Gagarin Iskolában rendeznek. A erre a mérkőzésre a belépés ingyenes.

A hétvége sportprogramja:

2013. március 16. szombat, 15 óra: KBSK – Nagybajomi AC KBSK

2013. március 16. szombat, 17 óra KBSK Tom – Trans – Várpalotai BSK

2013. március 17. vasárnap 16 óra DÖKE Komlói KC – Szigetvár II

Forrás: Miki

Tafedim tea

Igmándi Sajtműhely

WeblapWebáruház.hu

Map

free counters

Nézettség összesen

Cikk: 74 195 565 megtekintés

Videó: 47 324 166 megtekintés

MTI Hírfelhasználó

Látogatók

Összesen6754982

Jelenleg az oldalon

7
Online

Interreg CE1013 REFREsh