Igazi újdonsággal várja a nyári szezonban a harkányi fürdő az autóbusszal érkezőket. Június közepétől ugyanis a Harkányi Gyógyfürdő ZRt. és a Pannon Volán Autóbusz-közlekedési Zrt. között létrejött megállapodásnak köszönhetően a gyógyfürdő nyári akciójának keretében, ha bármely vendég a Pannon Volán Zrt. autóbuszával utazik Harkányba fürödni, akkor menetjegye ellenében a fürdő hivatalos belépőinek áraiból extra kedvezményt kap: ez azt jelenti, hogy a teljes árú fürdőbelépőnek mintegy a negyedével kevesebbet kell fizetnie. Ez a kedvezmény személyenként és jegyenként értendő, s vonatkozik a családi belépőjegyet vásárlókra is.

Bár a résztvevők más kedvezménnyel ugyan nem tudják az adott akció előnyeit összevonni, de mivel például sokan otthon felejtik az egyéb kedvezményekre szolgáló igazolásokat, így további lehetőségként marad ez a megoldás is, másrészt az autóbuszjegyre kapott engedmény a legnagyobb mértékű kedvezményekkel vetekszik. A közös akcióban a buszbérletekkel nem lehet részt venni!

A nyári akció szlogenje, „Csobbanj Velünk!”, és a részvételi feltételek valamennyi, az adott irányba közlekedő Pannon Volán buszon olvashatók lesznek.

Az akció elkezdődött, hivatalos meghirdetése az interneten keresztül június 15-én megtörtént, további tájékoztatások az együttműködő partnerek média felületeire a hónap végéig felkerülnek.

A gyógyfürdő egy hosszabb forgalomösztönző folyamat részének – például törzsvendég program – tudja be az együttműködést, a Pannon Volán pedig a helyközi járatainak nyári kihasználtságát kívánja növelni az akcióban történő közreműködéssel. Az együttműködők remélik, hogy a közös ügyfélkör az akcióban rejlő előnyöket hamar felfedezi és él a kedvezményekkel.

A Pannon Volán Zrt. hosszú távon több hasonló partneri együttműködésre törekszik a regionális szolgáltatókkal, például van már ilyen kapcsolata a Pécsi Tudományegyetemmel is, amelyet még áprilisban alakítottak ki.

Forrás: Pannon Volán hírlevél

Tafedim tea

Igmándi Sajtműhely

WeblapWebáruház.hu

Map

free counters

Nézettség összesen

Cikk: 64 114 947 megtekintés

Videó: 38 384 148 megtekintés

MTI Hírfelhasználó

Látogatók

Összesen5884781

Jelenleg az oldalon

3
Online

Interreg CE1013 REFREsh