Egy orosz napilap szerint elkészültek és aláírásra várnak az Oroszország, Kína és Irán közötti katonai és gazdasági együttműködésről írt dokumentumok, melyek értelmében orosz és kínai egységeket telepítenének Iránba.

A megegyezés értelmében a jelenleg Szíria partjainál tartózkodó egységeket a NATO Szíria elleni támadásának semlegesítése után az iráni partokhoz csoportosítják majd át.

Az orosz Északi Flotta légi-ereje jelenleg készül az iráni repterekre való áttelepülésre.

Néhány nappal ezelőtt a Földközi-tengeren került sor egy interkontinentális ballisztikus rakéta tesztelésére, melyet egy Kamcsatka melletti orosz atom-tengeralattjáróról indítottak.

Moszkva arra készül, hogy más országokat is mozgósítani fog békefenntartó feladatokra, hogy közösen lépjenek fel a nemzetközi jog és az ENSZ Alapokmányának védelmében, mivel a NATO tevékenysége jelenleg az ENSZ valamennyi szabályozása szerint törvényellenes.

Moszkva úgy véli, a helyzet rendkívül súlyos, mivel az amerikai politikai elit érzi, hogy kicsúszik a kezéből az irányítás, és ez a Szíria és Irán elleni nyílt támadásra ösztönzi őket.

Úgy tűnik, Oroszország és Kína a közös ellenség elleni kiállás idejére félre tud tenni minden érdekellentétet, és együttes erővel fognak fellépni az amerikai-cionista világuralmi törekvésekkel szemben.

Forrás: jovonk.info

Tafedim tea

Igmándi Sajtműhely

WeblapWebáruház.hu

Map

free counters

Nézettség összesen

Cikk: 76 675 773 megtekintés

Videó: 49 738 572 megtekintés

MTI Hírfelhasználó

Látogatók

Összesen7127911

Jelenleg az oldalon

6
Online

Interreg CE1013 REFREsh