Valamelyik nap megnéztem ezt a Pap című filmet. Nem azért mert szeretném a vámpír kaszabolós filmeket (baromira egy kaptafára mennek), hanem mert az előzetesét látva már erősen sejthető volt, hogy ismét Novus Ordo Seclorum propaganda anyag készült, és ezért kíváncsi voltam rá.

Körülbelül egyébként azt is kaptam, amit vártam. Már-már majdnem elröhögtem magam, hogy mennyire átlátszó már ez az egész, de aztán mégis inkább sírásra görbült a szám. Mert hirtelen eszembe jutott, hogy az emberek nagy része még mindig nem hajlandó átlátni a mátrixon, annak ellenére, hogy a dolog most már teljesen egyértelmű, és minden felvilágosító anyag rendelkezésre áll.

Persze, a Szárnyas Fejvadász meg a THX idején még más volt a helyzet. Akkor ezek a filmek érdekesnek számítottak, újszerű gondolatokat mutattak, megmozgatta a fantáziánkat. Nem sejtettük, hogy ezek nem fiktív jövőképek, hanem egy az egyben a számunkra kidolgozott tervek, de ma már más a helyzet. Most már nem egy-egy film, hanem minden második film egy olyan jövőben játszódik, ahol az emberek nagyvárosokba vannak összegyűjtve, a vidék kipusztult (esetleg még veszélyes is, lásd megesz egy vámpír), a világ egyetlen világállamból áll, amit egy bölcsekből álló tanács irányít, a hatalom végrehajtói a titkos ügynökök (vagy papok, de az gyakorlatilag egy kutya), az emberek folyamatos agymosás alatt vannak, tv-képernyők az utcán, mindenhol, amikből a nagy testvér rágja nekik szájba a dogmát, stb stb. Szóval az egész "setting", ez az egész egy új világrend ismertető kurzus. Hadd szokja az embör! Végül is ha napi 24 órában ez jön neki még a csapból is, egy idő után csak nem fog tiltakozni ellene. Olyan ez mint egy Britney Spears sláger. Elején még tiltakozik ellene az agyad, kiépíti a mentális gátakat, amik kívül tartják ezt a mocskot, hogy ne tudjon kárt tenni az agyadban, aztán mikor huszonnégyszázezredszer hallod, egyszerűen feladod, mert belefáradsz az ellenállásba (tényleg komoly energiákat emészt fel). Onnantól szabadon rághatja szét, ami az elmédből még maradt a napi 6 óra TV-nézés után.

Ja! Azt csiripelik készül a Maci Laci folytatása. Az új részekben az emberek megunják, hogy a medvék fosztogatják az uzsonnás kosarakat, ezért Bubu chip-et kap a karjába, hogy a vadőr jobban szemmel tudja tartani, barátságos térfigyelő kamerákat lógat fel majd az ágakra meg szatellitről is fogja őket figyelni. Nagy plazma-képernyők lesznek a fák oldalán, amikből a vadőr fog beszélni nekik, ilyeneket, hogy "A szendvics nem tesz jót a medvének" meg "Egy medve tiszteli a vadőrt!" meg hasonlók...

Jó szórakozást!

Forrás: PirosPirulaProjekt

A film előzetese itt megtekinthető: Kattintson ide...

Tafedim tea

Igmándi Sajtműhely

WeblapWebáruház.hu

Map

free counters

Nézettség összesen

Cikk: 75 588 709 megtekintés

Videó: 48 777 723 megtekintés

MTI Hírfelhasználó

Látogatók

Összesen6999353

Jelenleg az oldalon

5
Online

Interreg CE1013 REFREsh