Muammar Kadhafi szadista és perverz pedofil. Ilyennek ábrázolja a líbiai vezetőt Annick Cojean a francia „Le Monde” újságírója. Mi ez: szörnyű igazság a líbiai diktátorról, vagy az információs háborúnak újabb megnyilvánulása, amelyet a Nyugat folytat az arab országok ellen?

A „Kadhafi háremének áldozata” c. könyv a leváltott és kivégzett líbiai uralkodó szexuális bűncselekményeiről szól. A szerző undorító perverz szadistának ábrázolja, aki számára az erőszak szokásos dolog volt. A könyv szerint Kadhafi háremében még elrabolt kiskorú lányok is voltak. Erről Kadhafi elektronikus archívuma tanulmányozása során szereztek tudomást.

A botrányos írásra már reagáltak azok, akik személyesen ismerték a volt ezredest. Ezek a személyek emlékeztetnek rá, hogy már nem először próbálják befeketíteni a kivégzett Kadhafi emlékét. "Miért nem jelentek meg ezek a leleplezések korábban, amikor a líbiai vezető még életben volt?" - kérdezi Ali Bin Masood ománi író és politikai elemző, Kadhafi barátja.

- Azok számára, akik megölték Líbia vezetőjét, nem elég, hogy fizikailag megsemmisítették, erkölcsileg is le akarják járatni. Muammar Kadhafi személyisége, kétségtelenül erős tulajdonságai, kiemelkedő erkölcsi oldalai nem kevésbé veszélyesek számukra, mint a fizikai létezése. Ezért először megölték őt, és most arra törekednek, hogy semmi jó ne maradjon az emberek emlékezetében Muammar Kadhafiról.

Franciaországban is elég élesen reagálnak a könyv megjelenésére. Távolról sem mindenkit sikerült meggyőzni abban, hogy a NATO Líbia elleni művelete, amelyet tavaly hajtott végre, az „egyetlen kiút” volt a líbiai nép számára.

"Mindmáig sem lehet pontosan felmérni az esemény súlyát, és meghatározni, kik hozták azt a döntést" - mondta a Thierry Meyssanfrancia újságíró, a „Voltaire” társadalmi hálózat elnöke.

- A líbiai háborúban csaknem 160 ezer ember halt meg. Csak a NATO Tripoli elfoglalása során 40 ezer ember esett el. A „Le Monde” c. lap támogatta a törvénytelen fegyveres beavatkozást, és részt vett a nagyméretű dezinformációs kampányban. Most a lap próbálja igazolni álláspontját. Amennyiben nincsenek komoly érvek Kadhafi irányítása ellen, ezek az emberek megsértik azt, aki már nem tudja megvédeni saját jó hírnevét, mert meghalt.

Meyssan szerint, ha a „diktátor” szó alatt tömeggyilkosságokat kell érteni, akkor ezt a jellemzést alkalmazhatjuk a nyugati vezetők többségére is. Így például, Barack Obama amerikai elnök nyíltan beismeri, hogy minden reggel részt vesz munkaértekezleteken, amelyeken meghatározzák a jövőbeni áldozatok számát „az amerikai érdekzónához” tartozó országokban. És az európai vezetők is, akik Líbiába küldték csapataikat, tudatában voltak annak, hogy lépéseik veszteségekhez vezetnek majd a polgári lakosság körében.

Forrás: ruvr.ru

Tafedim tea

Igmándi Sajtműhely

WeblapWebáruház.hu

Map

free counters

Nézettség összesen

Cikk: 62 546 205 megtekintés

Videó: 37 206 662 megtekintés

MTI Hírfelhasználó

Látogatók

Összesen5786992

Jelenleg az oldalon

10
Online

Interreg CE1013 REFREsh